Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

iMihaii

Manager Server
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

iMihaii last won the day on January 12

iMihaii had the most liked content!

1 Follower

About iMihaii

 • Birthday 06/11/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut ,stiu ca trebuia sa fac asta mai devreme,dar uite ma aici acum . 😂 Prenume »Ion Nume>> Mihai Vârsta »22 Locația »Buzau Ocupație »Salaor Hobby-uri și pasiuni » Drumetii, aventuri, timp petrecut cu prirtenii, de toate atata timp cat ma distrez. Nick CS »iMihaii. Mod preferat »Clasic Steam ( On/Off ) »On De unde ai auzit de DUAL-GAMING România? »De la Detinatori ! Acordă o notă comunității »10+ Contact »Mesaj pentru cei interesati ! Alte detalii » Va salut pe toti, si va multumesc pentru primirea calda in aceasta comunitate !
 2. Ar trebuii sa existe un forum special in care se se poata invata pentru orice grad sau ocupatie pe forum ,ca lumea interesata sa poata invata sa contribuie pentru forum cum stie fiecare mai bine !
 3. COMENZI ADMIN MIX!Comenzi administrare start+rulare meci: amx_start - da start mixului amx_stop - stopeaza mixul amx_warm - da start warmup-ului (freezetime 0, money 16000 etc) amx_nowarm - stopeaza wamup-ul si reseteaza setarile implicite amx_swap - schimba jucatorii de la echipe, CT sunt mutati la T si invers Comenzi si setari: amx_restart [valoare] - restarteaza runda (sv_restartround) amx_password sau amx_pass [valoare] - pune parola pe server (sv_password) amx_nopassword sau amx_nopass - scoate parola de pe server amx_c4timer [valoare] - seteaza timer-ul bombei (mp_c4timer) amx_roundtime [valoare] - seteaza timpul rundei amx_startmoney [valoare] - defineste startmoney amx_ct [jucator / @T] - muta un jucator sau intreaga echipa Terro echipa la Counter-Terrorist amx_t [jucator / @CT] - muta un jucator sau intreaga echipa CT la Terrorist amx_spec [jucator / @T / @CT] - muta un jucator sau o intreaga echipa la spectator amx_quit [jucator] - executa comanda 'quit' pe jucator amx_disconnect sau amx_disc [jucator / @T / @CT] - executa comanda 'disconnect' pe un jucator sau pe o echipa intreaga. amx_freezetime [valoare] - seteaza freezetime-ul (mp_freezetime) amx_forcecamera [valoare] - seteaza parametrul mp_forcecamera amx_buytime [valoare] - seteaza timpul de cumparat echipament (mp_buytime) amx_limitteams [valoare] - seteaza parametrul mp_limitteams amx_autoteambalance [valoare] - seteaza parametrul mp_autoteambalance amx_friendlyfire [valoare] - seteaza daca serverul este sau nu friendlyfire (mp_friendlyfire) Comenzile pot fi scrise si din "say: /comanda"
 4. ****UPDATE 15.01.2020 *********
 5. Pentru cei care au grad pe server si vor sa acceseze "Zona Admini" ,Va rog sa-mi dati un mesaj, unde va voi comunica parola ! Pentru cei care nu stiu,Va rog sa lasati un comentariu aici si va voi cauta eu ! Va multumesc!
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. LA multi ani !! <3 Multa fericire ,bucurie ,noroc si sanatate tuturor !!! Sper sa vi se indeplineasca tot ce va doriti!!🥰
 8. STARI STEAM_1:0:1033493109 89.111.226.161 z Nume :StariIP/STEAM ID: STEAM_1:0:1033493109Durata: PErmMotiv:No.wgDovada
 9. Test Nume :IP/STEAM ID: Durata:Motiv:Dovada

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...