Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

AdriaNNN

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About AdriaNNN

Recent Profile Visitors

65 profile views
 1. S-a ajuns la o concluzie? Respins sau acceptat?
 2. Nu merge. L-am downloadat si-mi da o eroare. Imi poti edita categoria, te rog? Si vezi ca mi-ati bagat categoria SURF.DUAL-GAMING.RO in a mea, in server-ul meu.
 3. As vrea si eu schimbarea DNS-ului n FuN.Dual-GaminG.Ro si editarea categoriilor. In loc de [Go] sa fie [FUN]
 4. Cand m-am nascut aveam doua variante : sa fiu baiat sau fetitza. Am ales-o pe prima ca am preferat sa termin de supt dupa 1 an decat sa ma apuc de la 14.
 5. suna unul la politie. -mi-au furat totul , si volanul si pedalele........ Pune receptorul, suna iar peste 2 minute -iertati-ma, m-am asejat pe bancheta din spate
 6. Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: amandoua sunt pe cale de disparitie.
 7. -Ce trebuie sa-i faci unui hipopotam cu diaree? -Loc!
 8. - Cand cer baietii mana fetelor? - Cand s-au saturat de-a lor.
 9. Nume: AdrianVarsta: 17De ce aplici pentru acest grad ?: Pentru ca aveti nevoie si pentru ca sunt 100% sigur ca ma voi descurca. Ce sectiune doresti spre moderare ?: Toate.Ce imbunatatiri poti aduce sectiunii moderate ?: Aceleasi pe care le-am adus si data trecuta. Posturi si ordine.Explica activitatea ta pe forum si sectiune din ultima vreme: Am avut activitate buna, dar forum-ul a intampinat niste probleme si n-am putut sa mi-o mentin. Am s-o fac din nou.Esti constient ca vei fi pus intr-o perioada de proba iar daca nu te vei descurca risti sa fii suspendat ?: DaEsti constient ca poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament ?: DaO scurta descriere despre dvs. : Ma numesc Adrian, am 17 ani, locuiesc in Giurgiu, imi place Gaming-ul.Alte precizari: In trecut am fost Moderator, daca se poate sa primesc Administrator? Ma voi ocupa de cereri dns, grad, categori si ordine. Il voi ajuta pe aiDu.
 10. DETINATOR FONDATOR OWNER +V.I.P GOLD OWNER +V.I.P SILVER OWNER CO-OWNER +V.I.P GOLD CO-OWNER +V.I.P SILVER CO-OWNER GOOD +V.I.P GOLD GOOD +V.I.P SILVER GOOD SEMI-GOOD +V.I.P GOLD SEMI-GOOD +V.I.P SILVER SEMI-GOOD MODERATOR +V.I.P GOLD MODERATOR +V.I.P SILVER MODERATOR ADMINISTRATOR +V.I.P GOLD ADMINISTRATOR +V.I.P SILVER ADMINISTRATOR HELPER +V.I.P GOLD HELPER +V.I.P SILVER HELPER ADMIN IN PROBA +V.I.P GOLD ADMIN IN PROBA +V.I.P SILVER ADMIN IN PROBA V.I.P GOLD V.I.P SILVER SLOT

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...