Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.dual-gaming.romic_none

Sign in to follow this  
nefarka @ GFX

[Cerere Unban] - nefarka

Recommended Posts

Nickname: nefarka
Cine ti-a dat ban? : denis
Unique ID:  efGFkGYQggR4gGP1iL7p2fc+pJI=
Dovada(printscreen): image.thumb.png.639043e79e2fd646db037b48079171a7.png
Detalii: Am fost acuzat de coduri la mix, ok, nu e problema, le-am zis ca dau wg la final si cand s-a terminat mixul am primit ban permanent, ofer verificare si tot sa ma verificati de coduri
Motiv: interzis!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Asteptam sa vedem raspunsul lui Denis.Nu pot lua o decizie fara el.

Edited by Bitza
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pot da mai multe detalii, astfel incat el e trusted avand FONDATOR si eu doar un simplu jucator, sunt pus la mijloc si nimeni nu ma crede, decat FLAWLESSS care ma cunoaste si stie ca sunt curat, da ce sa faca de unul singur? In fine, ne-am ciondanit putin eu cu deniss, el acuzand clar ca am coduri si am zis ca ii fac wargod sa vada banul la el, si puteam ramane la verificare daca aveam ban wg, s-a terminat mixul, am parasit canalul CT si m-am dus la canalul de MIX, dupa cateva secunde ma trezesc cu ban, pai de ce? Are o dovada ca am jucat CLAR cu coduri? Daca aveti suspiciuni despre mine ca joc cu coduri accept orice fel de verificare, si asta ar fi sa joc demo on la mixuri de la bun inceput daca mi se cere, verificare supremo, dovada ban wg si multe altele. Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut, eram cu el in echipa... nu contra lui sa am un motiv de oftica sa il banez. i cer wg fiind cu el in echipa pentru ca se vedea ca joaca cu coduri.. el zice ca are ban pe wg, eu ii cer poza dupa care zice ca a dar pana mai instalez wg pana i mai dau scan mai bine fa mi verificare... eu am incredere in aditza si bitza ca sunt cei mai buni ovr.. dar asta a fost decizia mea sa l banez pe faptul ca avea coduri si mai erau 2 admini cu mine in echipa :aim, ramses.. care cred ca pot confirma....lasand la o parte ca ma injurat pe ts.. etc acum decizia apartine celor mai mari... eu unu am gradul de fondator, leader mix.. cred ca nu imi sar toti copii in cap pentru ca am banat un codat... 

Edited by dezzNR1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca te-am injurat pe teamspeak, imi cer scuze, dar nu poti arunca vina asa alandala pe cineva daca nu ai o dovada clara ca e vinovat pentru ceva, plus ca verificarea e mult mai eficenta decat WG-ul pentru ca se ascunde foarte usor in 2020 un cod in wg, eu v-am usurat situatia ca sa fiu si eu baiat finut ca oricum nu ma jucam cu coduri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scuzati-ma ca intervin dar...un cod nu se vede clar doar daca stai pe el in timpul mixului,poate toata lumea mai are faze de da cate un glont de-l trimite pe alta harta (EU:) ,cel mai bine era sa i se faca verificare si dupa ban (daca avea cod).Nu suntem pe public sa dam din vedere,suntem la mix.

Mai am 2 lucruri de zis: -Are ban wg = verificare

                                       -Sau da wg si gata

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai primit unban.Ne vedem pe ts la o verificare.

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this