Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!
Sign in to follow this  
BenQuEeE

[SPORT] Dezvaluiri din interiorul clubului! De ce nu a mai plecat Edi Iordanescu la Craiova: "Ni s-au oferit si bani si jucatori."

Recommended Posts

Edi Iordanescu va ramane la Gaz Metan.

Patronul Craiovei l-a vrut pe Edi Iordanescu si le-a facut o oferta oficiala celor de la Gaz Metan. Mutarea a picat tocmai din cauza lui Iordanescu, care a refuzat sa plece la Craiova:

"Ni s-au oferit si bani, si jucatori in plus, si schimburi de jucatori, insa nu a vrut sa mearga Edi Iordanescu la Craiova. L-am rugat pe Rotaru sa nu ne mai bulverseze, ca el nu vrea sa mearga. Rotaru mi-a zis: <Imi vad de treaba, dar sa stii ca la vara ti-l iau.> El are pana pe 30 iunie contract.", a spus pentru digi Ioan Marginean, presedintele lui Gaz Metan Medias.

Gaz Metan are 36 de puncte si este pe locul 5 in Liga 1, pozitie care duce in play-off. Mediesenii o vor intalni in prima etapa din 2020 chiar pe Craiova, care are un singur punct mai mult in clasament. Dezvaluiri din interiorul clubului! De ce nu a mai plecat Edi Iordanescu la Craiova: &quot;Ni s-au oferit si bani si jucatori.&quot;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
  • Create New...