Jump to content

[interviu] Dănuț

PoSeDaTuL

Recommended Posts

LTPeuSn.png

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Salut și bine te am găsit
oguEiz4.pngDănuț : Bine te am / v am regasit 🙂

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?
oguEiz4.pngDănuț : Ma numesc Marin Dan ( numele mic ) :)) am 30 de ani  locuiesc in Germania ( Augsburg ) 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Cu ce te ocupi?
oguEiz4.pngDănuț : Sunt angajat la o firma de intretinere 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ce îți place să faci în timpul liber?
oguEiz4.pngDănuț : Multifunctional daca ma intelegi ce vreau sa spun 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ce înseamnă pentru tine o "relație perfectă"?
oguEiz4.pngDănuț : Sincer nu pot sa ti raspund la aceasta intrebare ! "motive personale" sper sa ma intelegi ! 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ultima carte citită este?
oguEiz4.pngDănuț : Nici nu mai stiu ... aaaa era ceva cu animale si chesti (+3 ani ) 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Te consideri o persoană matură? Cand e vorba de luat decizii importante , crezi că deseori le alegi înțelept?
oguEiz4.pngDănuț : Cred ca sunt destul de matur , dar la decizii luate nu pot sa ti spun exact pentru ca in viata mai iei si cate o decizie pe care poate o regreti in timp ! 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?
oguEiz4.pngDănuț : Am fost acum cativa ani la o cabana undeva la munte ,aici in Germania si mi sa parut chiar interesant locul 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Cum vezi tu "împlinirea" ,din punct de vedere sentimental/emotional?
oguEiz4.pngDănuț : Pff, pot sa o iau pe partea cand sa nascut fata . 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?
oguEiz4.pngDănuț :  Sincer am multe moduri 🤣 nu am ales unul exact  

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ai avut parte de sprijinul si înțelegerea familiei ? In copilărie ti au dat mai multă libertate ..Sau au avut grijă să nu le scapi din mână?
oguEiz4.pngDănuț : da am avut si  sprijin si intelegere din partea lor , m au lasat "liber" sa cad sa dau cu capul "  sa mi dau seama de anumite chestii 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Care este cel mai mare regret din viață ta?
oguEiz4.pngDănuț : Nu stiu poate unule decizii pe care le am luat atunci si nu trebuiau luate  la momentul respectiv

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL :  Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor? 
oguEiz4.pngDănuț : Nimic, il las sa ma surpinda 🤣

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine?
oguEiz4.pngDănuț : Aaa sa pot lasa din orgoliu ca ajunge la cote maxime uneori !

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ce te deranjează cel mai mult la o persoană?
oguEiz4.pngDănuț : Încapatanarea si indiferenta 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Care este lucrul care te face fericit?
oguEiz4.pngDănuț : Aici pot fi mai multe 🤷🏻‍♂️

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Cine/ce te motiveaza cel mai mult acum?
oguEiz4.pngDănuț : Fetița mea 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viață ta?
oguEiz4.pngDănuț : Nu as face nici o schimbare  eu zic ca asa cum sunt si cine ma cunoaste m ar lasa asa " nebunel cum sunt" 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.
oguEiz4.pngDănuț : Sanatate ,fericire ,dragoste ,bani si faima o lasam pentru altii 🤣

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Povestește ne puțin Cum ai intrat în contact cu Carmen și cu powerel?
oguEiz4.pngDănuț : Oioo aici e mult de zis .  Pai prin 2018 ceva de gen am cunoscuto pe Carmen pe un server , am tinut legatura am fost detinatori amandoi  ( la vreo 2-3 servere ) dupa am de Powerel,tot in perioada aceea dar cateva luni diferenta cam asa,ceva ! aveam nevoie de ceva plugin uri parca si era el pe moment acolo ,  sa oferit sa ne ajute  si asa sa creeat contactul intre noi  ( pe scurt ca e mult de scris si pot sa fac o carte ) 🤣

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Cu Ce server din comunitate te ai afiliat?
oguEiz4.pngDănuț : Cu cei de la Aim ( m am reintors ) 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ce părere ai despre administrația TS-ului
oguEiz4.pngDănuț : E destul de okay dar se poate si mai si mai bine ( toate la timpul lor ) 

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Poti enumera 5-10 membrii ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia?
oguEiz4.pngDănuț : Pai i am ales ca ii cunsoc si pe o parte sunt cu mine pe aceeasi "unda "

@Powerel - Baiat bun calm intelegator pana l ai calcat pe deget si i au urcat nervii 🙏🏻( prea calm ) un om... jos palaria 
@Carmen. - Zăpă  ori ii alba ori ii neagra la ia tot cum vrea ea  ramane 😁 prea buna la nervii ce ii fac cateodata 🤣 ( merit ban da ea ma ajuta numa cu kick )  
@ReTrY - soarecu meu 🤣 nu am ce sa,zic de el stie el mai bine 
@Mihalis  -  si el e linistit da nu prea 🙄
@extreme
 - baiat bun tre sa l mai invat cate manevre 🤣
@Costin- e mai dus umpic ca mine da mai are pana ma intrece 😘

Și lista continua .. toti sunt oameni buni si faini si ma bucur ca am revenit printre ei,🤗

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Ai un mesaj pentru membrii comunității DG
oguEiz4.pngDănuț : Doar atat Daca au ales sa,faca parte din DG le multumesc pe aceasta cale si le doresc cati mai multi ani altaturi de noi  

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL :  Ce părere ai despre acest interviu? Crezi că trebuie schimbat ceva?
oguEiz4.pngDănuț :  A fost un interviu foarte okay , ma bucur ca am fost solicitat  ,mergeti mai departe ,nu trebuie   schimbat nimic la el  si in rest " dai cu bere ca de la apa ruginesc genunchii " 🍻🤣

IwBkBOM.pngPoSeDaTuL : Îti multumim pentru timpul acordat! Ne bucuram ca am reusit sa aflam cate ceva despre tine. Salut!
oguEiz4.pngDănuț :  Va multumesc si eu si toate cele bune 🥳🤗

Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - Dănuț

Ce nota acordati acestui interviu?
Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un
"Like" / Părere

• Like 3
  • Haha 1

n43LdH6.png