Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!
Sign in to follow this  
zeew.

Dinamoviştii speră într-o revenire: "Nicolae Badea este foarte puternic, e o forţă. Poate se răzgândeşte şi se întoarce"

Recommended Posts

Ionuț Negoiță a anunțat că este dispus să renunțe la 51% din acțiunile lui Dinamo pentru 1 leu + 500.000 de euro, reprezentând datoriile clubului. Totodată, omul de afaceri a precizat că 1 milion de euro este suma pentru care va renunța la toate acțiunile pe care le deține (93% din clubul alb-roșu).

Nu este pentru prima oară când Negoiţă încearcă să cedeze acţiunile de la Dinamo - ultima oară îi făcuse o ofertă specială lui Mircea Rednic, iar în ultima perioadă a purtat tratative cu Claudiu Florică, dar fără niciun rezultat.

Nicolae Badea, dorit înapoi la Dinamo

Invitat la Digi Sport Matinal, fostul antrenor al grupării din Ştefan cel Mare, Ion Marin, ştie care ar fi soluţia ideală. Nicolae Badea ar putea salva clubul dacă s-ar întoarce la conducere. Au mai existat zvonuri că el şi Cristi Borcea ar fi dispuşi să preia din nou pe alb-roşii. 

"Nicolae Badea nu doreşte răul clubului Dinamo, nu doreşte să se întâmple nimic rău echipei de fotbal Dinamo. Din păcate, nu vrea să revină. Să sperăm că acum, în situaţia asta, aşa de dezastruoasă în momentul acesta, cu anunţul făcut de Negoiţă, poate va lua o decizie.

Poate va reveni. Dânsul este foarte puternic, e o forţă. Poate se răzgândeşte şi revine la Dinamo, mai ales că are capacitatea de a strânge în jurul lui foarte mulţi oameni potenţi şi ar putea reda strălucirea clubului Dinamo. Să sperăm că va face lucrul acesta.

Pe vremea mea, oamenii care erau la Dinamo erau potenţi financiar. Dacă apărea o problemă, indiferent cât de mare era suma, se rezolva a doua zi. Se făceau acte de împrumutat clubul, îi recuperau din banii tv, din vânzări de jucători, cupe europene," a declarat Ion Marin la Digi Sport Matinal.

Ionuț Negoiță deține 93% din acțiunile lui Dinamo

Negoiţă a devenit acţionar a Dinamo în urmă cu 7 ani şi majoritar în martie 2014. El deţine 93% dintre acţiunile clubului. Ceilalţi acţionari sunt, cu aproximativ 6%, AFC Dinamo, societate în insolvenţă controlată de Nicolae Badea, care deţine marca şi palmaresul, şi Cornel Dinu, cu mai puţin de 1%.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
  • Create New...