Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

ipeep12

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ipeep12

  Cerere admin.

  Nick : ipeep12Vărstă : 14SteamID - n-am steam.Cuvântul cheie din regulament :respectam jucatoriiLink gametracker cu nick-ul vostru nu am ore.
 2. ipeep12

  Cerere admin.

  Nick : ipeep12Vărstă : 14SteamID - n-am steam.Cuvântul cheie din regulament :respectam jucatoriiLink gametracker cu nick-ul vostru nu am ore.
 3. ipeep12

  Salut

  Nume; Alex Varsta: 14 De ce aplici pentru acest grad ?: Pentru ca vreau sa am grad pe acest server. Ce sectiune doresti spre moderare ?: - Ce imbunatatiri poti aduce sectiunii moderate ?: Sa fiu respectuos. Explica activitatea ta pe forum si sectiune din ultima vreme: Acum m-am apucat. Esti constient ca vei fi pus intr-o perioada de proba iar daca nu te vei descurca risti sa fii suspendat ?: Da. Esti constient ca poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament ?:Da. O scurta descriere despre dvs. :Ma numesc Alex am 14 ani sunt din Sibiu, sunt cooperativ si ma joc Counter Strike 1.6. Alte precizari:Bafta.

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...