Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

  ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Zona administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   49
   posts
  2. Zona utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

   289
   posts
  3. Asistență server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   123
   posts
  4. DG @ VOX-HOST   (61 visits to this link)

   Cu următorul cod veți primi o reducere de 20% pe întreaga durată: DG20

   bqSSsPF.png

  5. CLAN GAMETRACKER - DUAL-GAMING   (297 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c

    

 1. SERVERE PUBLICE

  1. 55
   posts
  2. Counter-Strike CS:GO - Servere Publice

   Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DUAL-GAMING România.

   • No posts here yet
  3. Counter-Strike 1.6 - Servere Publice

   Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DUAL-GAMING România.

   1,376
   posts
  4. 65
   posts
 2. CATEGORIE GENERALĂ

  1. Design

   1PCHU7K.png

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   78
   posts
  2. Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   47
   posts
  3. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   253
   posts
 3. ARHIVĂ GENERALĂ

  1. Arhiva

   Toate subforum-urile necesita stergere, iar topicurile din ele mutate in arhiva!

   57
   posts

Announcements

 • CUMPARA PREMIUM MEMBER

  Puteti verifica aici privilegiile inainte de a cumpara PREMIUM MEMBER cu un simplu click AICI  15% of donation goal reached.
  Donate Sidebar by DevFuse
 • Most Contributions

 • Recomandam

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...