Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

Claudiu xD

Administrator
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Claudiu xD last won the day on January 13

Claudiu xD had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. S armale P ana A liniat M argarit
 2. Pro . Nu e rea ideea
 3. Nu știu ce sa zic atât timp cât ai mai fost și ai primit remove pentru inactivitate ... dar știi cum e oricine merita o a doua șansa ... PRO PS: Te cam arunci :)))
 4. Salutare și bine ai venit ! Ședere plăcută
 5. Salutare ai gresit secțiunea . Aici se fac cereri de grad pentru forum . Dacă dorești admin pe unul din serverele noastre accesează acest link https://dual-gaming.ro/forum/index.php?/forum/8-counter-strike-16-servere-publice/ caută serverul pe care doresti admin și fa o noua cerere acolo . Mulțumesc . PS: @aiDu hai sa citim cu atenție ce și cum se cere înainte de a da un răspuns . Nu de alta dar după inducem in eroare userii . Mulțumesc :).
 6. Salut . In primul rând multumim ca ai ales sa faci parte din comunitatea noastră . In al doilea rând pentru ce ai nevoie cel mai bine e sa intri pe ts și sa iei legătura cu powerel . El te poate ajuta cu tot ce ai menționat a avea nevoie 🙂 . Bafta cu sv
 7. Eu unu nu as fi prea convins ca nu o sa mai joace in continuare . Și la scos doar asa pentru un wg și la adăugat inapoi . De la mine contra 🙂

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...