Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

tGn.

Administrator
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About tGn.

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 01/12/1999

Recent Profile Visitors

60 profile views
 1. Titlul trebuie sa fie in felul urmator: [CS] Propunere Server Modelul trebuie sa fie in felul urmator: Nume: Propunere / Sugestie: Cu ce va ajuta server-ul?:
 2. Aici se posteaza absentele si retragerile MODEL ABSENTA Nick : Grad : Motiv : Perioada : ---------------------------------------------------------------------------------------------------- MODEL RETRAGERE Nick : Grad : Motiv :
 3. Am inteles ca ai primit ban de la @Carmen., asteapta un raspuns de la ea.
 4. Ai primit ban si pe server-ul de mix sau doar pe ts?
 5. tGn.

  Cerere Admin tGn.

  Nick : tGn.Vărstă : 21SteamID : avemCuvântul cheie din regulament : respectam jucatoriiLink gametracker cu nick-ul vostru : https://www.gametracker.com/player/tGn./Relax.Dual-Gaming.Ro:27015/
 6. Va urez un an nou fericit alaturi de familie , prieteni, iubita, etc. Sper ca noul an sa fie cat mai placut pentru fiecare si sa ne aduca numai lucruri bune. Sa ducem comunitatea in top 3 anul acesta. La multi ani si sa ne auzim cu bine in noul an! Cu drag tGn.!💚
 7. tGn.

  Cadou ts.dual-gaming.ro

  Frumos. Mulțumim!
 8. Acceptat! Succes man. Topic closed
 9. @Dănuțiti va acorda raspunsul final.
 10. Acceptat! Acces Adaugat! Topic closed!

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...