Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

Sorbannn

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sorbannn

  • Birthday 06/17/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nume: Sorban Ionut Varsta: 23 DNS dorit: Respawn.dual-gaming.RO Locatie dorita pentru server (Romania sau Extern): indiferent dar pentru ca sunt foarte multi straini cred ca ar fi mai ok , extern Joc dorit: Counter Strike 1.6 / SA-MP: cs 1.6 Email: sorbanionutz@yahoo.com Daca mai doreste cineva sa se bage cu mare drag cu cat mai multi cu atat mai bine, ideea este sa ne tinem de treaba sa reusim sa facem ceva daca tot ni se ofera aceasta seansa "moca" Mentionez ca am mai avut servere in trecut ,chiar si comunitate am sa le enumar ca numai exista(brigada1.ro ,justpgl.ro, cst16.ro,wingame.ro + inca vreo 2 dar nu le mai stiu) . Cred ca impreuna am putea face ceva frumos cu rabdare si seriozitate sigur va iesi.
  2. Prenume » Ionut Vârsta » 23 Locația » TM Ocupație » angajat Hobby-uri și pasiuni » cs , fotbal , bere . Nick CS » ViL - SoRbaNNN # Mod preferat » clasic si respawn Steam ( On/Off ) » on De unde ai auzit de DUAL-GAMING România? » cred ca csservers Acordă o notă comunității » momentan un 6 sunt sigur ca va creste. Contact » steam : matacs_pgl , mail: sorbanionutz@yahoo.com Alte detalii » sunt o pers, dinmaica cu simtul umorului , eu cred ca ne vom simti bine impruna..

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
  • Create New...