Jump to content
Bun venit, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Salut,
Bine ai venit alaturi de noi

Logheaza-te pentru a vedea tot continutul!

aiDu

Administrator
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

aiDu last won the day on January 3

aiDu had the most liked content!

About aiDu

 • Birthday 11/08/1982

Recent Profile Visitors

93 profile views
 1. aiDu

  hai buna

  Salutare Mihai
 2. E o idee buna,dar in primul rand trebuie sa avem deja 4....5 designeri cu experienta,sa fie cautati pentru lucrari,sa aibe activitate si apoi sa-si faca fiecare timp sa se ocupe de ceea ce propui tu. Eu sunt PRO .
 3. Cum a spus si Danut,se va discuta despre revenirea ta si vei primi un raspuns,sper pozitiv,daca te tii de treaba .
 4. Send me PM with nick and password on TS or FORUM ?
 5. Esti interzis si aici cum esti si pe alte comunitati unde ai dat drop la wg si verificare ! INTERZIS / TC
 6. S-a stabilit ca sunteti interzisi pe comunitate,cum de altfel s-a aflat ca sunteti si pe altele,din pacate ! INTERZISI ! TC
 7. aiDu

  Salut

  Claudiu am citit cu mare atentie ! Model: Nume: Varsta: De ce aplici pentru acest grad ?: Ce sectiune doresti spre moderare ?: Ce imbunatatiri poti aduce sectiunii moderate ?: Explica activitatea ta pe forum si sectiune din ultima vreme: Esti constient ca vei fi pus intr-o perioada de proba iar daca nu te vei descurca risti sa fii suspendat ?: Esti constient ca poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament ?: O scurta descriere despre dvs. : Alte precizari: A facut exact dupa modelul aplicarii grad pe forum..in niciun caz nu s-a referit la grad pe sv. Baiatul a facut si cerere de admin pe un sv din comunitate ! Aici a facut bine cererea pt <grad pe forum> "De ce aplici pentru acest grad ?: Pentru ca vreau sa am grad pe acest server." (probabil a vrut sa zica "forum"" Dar modelul,ma repet,este pt cererea de grad pe forum (si nu indeplineste conditiile)
 8. Salut si bine-ai venit pe comunitate Sergiu . Sper sa avem o colaborare cat mai placuta
 9. aiDu

  Salut

  Criterii: - Activitate pe sectiune/sectiuni mai vechi de 7 zile. - Cont pe forum mai vechi de 14 zile. - Sistem de aplicare bazat pe Pro/Contra (orice Detinator/Administrator/Super-Moderator/Moderator) va oferi Pro/Contra alaturi de 3 argumente. - In functie de voturile lor, si cel final (al meu), se va respinge/accepta aplicatia. - Minim 50 de posturi pentru a putea aplica. Nu indeplinesti niciunul din acele criterii ! Momentan ,dar dupa ce o sa le indeplinesti,te asteptam cu o alta cerere !
 10. Moderatorii : .S!ckBoY^ / AdriaNNN / zeew. Au primit suspend in urma inactivitatii acestora.
 11. aiDu

  Cerere unban radu

  Ai luat ban si pe TS,?...motiv pt care ai facut aceasta cerere la sectiunea TEAMSPEAk ?!
 12. Categoriile au fost facute ! Succes cu sv !
 13. Concurs Top15 ! In fiecare ultima zi a lunii,primii 3 din top15 vor primii VIP Gold (apoi Top15 se va reseta) Locul 1 : vip gold -> 1 luna Locul 2 : vip gold -> 2 saptamani Locul 3 : vip gold -> 1 saptamana

Despre noi

Bun venit pe comunitatea Dual-Gaming. Această comunitate a fost înființată pe data de 15 octombrie 2019, având ca prim scop crearea unui ambient cât mai placut pentru jucători. Această comunitate a fost pusă la cale de un grup de prieteni care doresc a strânge un număr cât mai mare de jucători, a forma un staff de calitate și de a lega noi prietenii. Join Us!

Forum Links

Theme
Contact Us
×
×
 • Create New...