Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.dual-gaming.romic_none

nefarka @ GFX

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : nefarka Varsta : 13 Steam ID : STEAM_0:1:165775781 Scanare WarGods(click) : Am ban wg, mi s-a facut recent verificare de catre Adytza Steam (profile) : https://steamcommunity.com/id/nefarkan1
 2. Daca te-am injurat pe teamspeak, imi cer scuze, dar nu poti arunca vina asa alandala pe cineva daca nu ai o dovada clara ca e vinovat pentru ceva, plus ca verificarea e mult mai eficenta decat WG-ul pentru ca se ascunde foarte usor in 2020 un cod in wg, eu v-am usurat situatia ca sa fiu si eu baiat finut ca oricum nu ma jucam cu coduri.
 3. Pot da mai multe detalii, astfel incat el e trusted avand FONDATOR si eu doar un simplu jucator, sunt pus la mijloc si nimeni nu ma crede, decat FLAWLESSS care ma cunoaste si stie ca sunt curat, da ce sa faca de unul singur? In fine, ne-am ciondanit putin eu cu deniss, el acuzand clar ca am coduri si am zis ca ii fac wargod sa vada banul la el, si puteam ramane la verificare daca aveam ban wg, s-a terminat mixul, am parasit canalul CT si m-am dus la canalul de MIX, dupa cateva secunde ma trezesc cu ban, pai de ce? Are o dovada ca am jucat CLAR cu coduri? Daca aveti suspiciuni despre mine ca joc cu coduri accept orice fel de verificare, si asta ar fi sa joc demo on la mixuri de la bun inceput daca mi se cere, verificare supremo, dovada ban wg si multe altele. Multumesc anticipat!
 4. Nickname: nefarkaCine ti-a dat ban? : denisUnique ID: efGFkGYQggR4gGP1iL7p2fc+pJI=Dovada(printscreen): Detalii: Am fost acuzat de coduri la mix, ok, nu e problema, le-am zis ca dau wg la final si cand s-a terminat mixul am primit ban permanent, ofer verificare si tot sa ma verificati de coduriMotiv: interzis!!
 5. Nume real: Florentin Vârsta(cea reală): 13 Contact: TS3 Cât de bine cunoști acest program? [dă-ne un procent] : 60% De ce doreşti designer?: Sa ajut comunitatea Un avatar + Screen PSD[watermark DUAL-GAMING.RO]: Voi face pe parcurs O semnătură + Screen PSD[watermark DUAL-GAMING.RO]: ^ Link portofoliu(OBLIGATORIU):
 6. Dragute lucrari, imi place blururile la unele poze. La text mai ai de lucrat parerea mea.
 7. Salut! Am decis sa reincep sa postez pe forum-uri creatiile mele. Sper sa va placa! TUMBLR (https://nefarkagfx.tumblr.com/posts) Aesthetics. xx xx