Jump to content

199980119

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 199980119

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A T E N T I E !!! Am cumparat pe 8 Noiembrie 2019, de la PC GARAGE, 4 desktopuri brand Lenovo cu varf de configuratie si pret pe masura, cu factura Nr. 10068010. Am raportat catre PC Garage faptul ca erau defecte si mi-au spus sa le trimit la Depanero. Am trimis calculatoarele la Depanero de 3 ori si problemele nu au fost rezolvate ( desi pe fisele de service de la Depanero ei mentionau ca au tot schimbat cate ceva si ca problema este rezolvata). M-am intors la PC Garage, am trimis la ei acum pentru a 4-a oara si am cerut banii inapoi. Cand am cerut banii mi-au spus ca trebuia sa trimit produsul doar la ei si nu la Depanero (in conditiile in care am mesajele lor in care imi solicitau explicit si imi dadeau detalii exacte cum sa trimit la Depanero – partenerii lor pe service). Au trecut alte 30 de zile de cand PC Garage a primit produsul ( acum pentru a 4-a oara) si nu mi-au trimis nici produsul rezolvat si nici banii inapoi. Termenul legal era de 15 zile !!! Ei justifica prin faptul ca ei asteapta o negatie de la Depanero ca sa-mi poata face plata. Lucru total ilegal, noi neavand raport comercial cu Depanero. Au fost schimbate peste 40 de mesaje in acest sens si acum nu-mi mai raspund nici la mesaje. Telefoanele lor nu functoneaza, toata comunicarea facandu-se online! Efectiv nici macar nu ai cu cine sa vorbesti! Astfel 4 desktopuri cumparate pentru o activitate de productie au stat cea mai mare perioada din aceste 6 luni in serviceul Depanero si nu au putut fi folosite in scopul pentru care le-am cumparat. Asta pentru noi a inseamnat pierderi. Pierderi despre care lui PC GARAGE i se rupe! Singura cale de atac care mi-a mai ramas este instanta pentru ca, fiind PJ, nimeni nu te apara in astfel de situatii. RECOMAND: NU CUMPARATI DE LA EI, SUNT NISTE TZEPARI!!! EFECTIV CEEA CE FAC SE CHEAMA INSELACIUNE SI FURT CALIFICAT !!! Nu am mai intalnit atata neseriozitate nicaieri, la niciun magazin online! Am auzit ca si-au schimbat multi oameni de la cumpararea lor si sunt total diferiti fata de ce erau candva. Vand produse defecte pe care nu si le asuma dupa ce isi incaseaza banii la client! Garantia lor este inexistenta faptic. SUNT TOTAL NEPROFESIONISTI SI NISTE ESCROCI! Oricand pot demonstra fiecare lucru pe care-l spun.
 2. A T E N T I E !!! Am cumparat pe 8 Noiembrie 2019, de la PC GARAGE, 4 desktopuri brand Lenovo cu varf de configuratie si pret pe masura, cu factura Nr. 10068010. Am raportat catre PC Garage faptul ca erau defecte si mi-au spus sa le trimit la Depanero. Am trimis calculatoarele la Depanero de 3 ori si problemele nu au fost rezolvate ( desi pe fisele de service de la Depanero ei mentionau ca au tot schimbat cate ceva si ca problema este rezolvata). M-am intors la PC Garage, am trimis la ei acum pentru a 4-a oara si am cerut banii inapoi. Cand am cerut banii mi-au spus ca trebuia sa trimit produsul doar la ei si nu la Depanero (in conditiile in care am mesajele lor in care imi solicitau explicit si imi dadeau detalii exacte cum sa trimit la Depanero – partenerii lor pe service). Au trecut alte 30 de zile de cand PC Garage a primit produsul ( acum pentru a 4-a oara) si nu mi-au trimis nici produsul rezolvat si nici banii inapoi. Termenul legal era de 15 zile !!! Ei justifica prin faptul ca ei asteapta o negatie de la Depanero ca sa-mi poata face plata. Lucru total ilegal, noi neavand raport comercial cu Depanero. Au fost schimbate peste 40 de mesaje in acest sens si acum nu-mi mai raspund nici la mesaje. Telefoanele lor nu functoneaza, toata comunicarea facandu-se online! Efectiv nici macar nu ai cu cine sa vorbesti! Astfel 4 desktopuri cumparate pentru o activitate de productie au stat cea mai mare perioada din aceste 6 luni in serviceul Depanero si nu au putut fi folosite in scopul pentru care le-am cumparat. Asta pentru noi a inseamnat pierderi. Pierderi despre care lui PC GARAGE i se rupe! Singura cale de atac care mi-a mai ramas este instanta pentru ca, fiind PJ, nimeni nu te apara in astfel de situatii. RECOMAND: NU CUMPARATI DE LA EI, SUNT NISTE TZEPARI!!! EFECTIV CEEA CE FAC SE CHEAMA INSELACIUNE SI FURT CALIFICAT !!! Nu am mai intalnit atata neseriozitate nicaieri, la niciun magazin online! Am auzit ca si-au schimbat multi oameni de la cumpararea lor si sunt total diferiti fata de ce erau candva. Vand produse defecte pe care nu si le asuma dupa ce isi incaseaza banii la client! Garantia lor este inexistenta faptic. SUNT TOTAL NEPROFESIONISTI SI NISTE ESCROCI! Oricand pot demonstra fiecare lucru pe care-l spun.
 3. A T E N T I E !!! Am cumparat pe 8 Noiembrie 2019, de la PC GARAGE, 4 desktopuri brand Lenovo cu varf de configuratie si pret pe masura, cu factura Nr. 10068010. Am raportat catre PC Garage faptul ca erau defecte si mi-au spus sa le trimit la Depanero. Am trimis calculatoarele la Depanero de 3 ori si problemele nu au fost rezolvate ( desi pe fisele de service de la Depanero ei mentionau ca au tot schimbat cate ceva si ca problema este rezolvata). M-am intors la PC Garage, am trimis la ei acum pentru a 4-a oara si am cerut banii inapoi. Cand am cerut banii mi-au spus ca trebuia sa trimit produsul doar la ei si nu la Depanero (in conditiile in care am mesajele lor in care imi solicitau explicit si imi dadeau detalii exacte cum sa trimit la Depanero – partenerii lor pe service). Au trecut alte 30 de zile de cand PC Garage a primit produsul ( acum pentru a 4-a oara) si nu mi-au trimis nici produsul rezolvat si nici banii inapoi. Termenul legal era de 15 zile !!! Ei justifica prin faptul ca ei asteapta o negatie de la Depanero ca sa-mi poata face plata. Lucru total ilegal, noi neavand raport comercial cu Depanero. Au fost schimbate peste 40 de mesaje in acest sens si acum nu-mi mai raspund nici la mesaje. Telefoanele lor nu functoneaza, toata comunicarea facandu-se online! Efectiv nici macar nu ai cu cine sa vorbesti! Astfel 4 desktopuri cumparate pentru o activitate de productie au stat cea mai mare perioada din aceste 6 luni in serviceul Depanero si nu au putut fi folosite in scopul pentru care le-am cumparat. Asta pentru noi a inseamnat pierderi. Pierderi despre care lui PC GARAGE i se rupe! Singura cale de atac care mi-a mai ramas este instanta pentru ca, fiind PJ, nimeni nu te apara in astfel de situatii. RECOMAND: NU CUMPARATI DE LA EI, SUNT NISTE TZEPARI!!! EFECTIV CEEA CE FAC SE CHEAMA INSELACIUNE SI FURT CALIFICAT !!! Nu am mai intalnit atata neseriozitate nicaieri, la niciun magazin online! Am auzit ca si-au schimbat multi oameni de la cumpararea lor si sunt total diferiti fata de ce erau candva. Vand produse defecte pe care nu si le asuma dupa ce isi incaseaza banii la client! Garantia lor este inexistenta faptic. SUNT TOTAL NEPROFESIONISTI SI NISTE ESCROCI! Oricand pot demonstra fiecare lucru pe care-l spun.
×
×
 • Create New...