Jump to content

MotorDeCerb

Premium
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About MotorDeCerb

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am un sistem destul de simplu cu motivul Banului. Cand folosesc motive de genu sunt 1000% . De cand sunt pe server nu am avut nici o singura reclamatie. Am sunet foarte bun si sunt foarte atent la detalii. Chiar sunt foarte rezervat cand dau ban. Din punctul meu de vedere . Restul e la atitudinea celorlalti admini. Multumesc.
 2. Apreciez foarte mult ca ne sustinem intre noi pana in panzele albe si Asa trebuie ! Nu am fost ON cand s-a intamplat infractiunea ! Al meu Bullets mi-a explicat ce sa intamplat. Punctul meu de vedere este despicat in felul urmator : 1. Contra - au fost aruncate vorbe in vant cu inteles prea usor de interpretat si apreciez/sustin frustarea lui Bullets . - Admnii trebuiesc respectati. E placut si "rewarding" sa fii admin.. dar poate fii extrem de stresant si fustrant si cam totul are o limita ( limita fiind bunul simt - din pct-ul meu de vedere ) 2. Pro - Mr Curcubeu nu e un random de pe public. De ceva saptamani bune s-a dovedit jucator bun/curat atat la mixuri cat si pe public. - Istoria - Mr Curcubeu nu are antecendente in privinta lipsei de bun simt/cheats/ etc ( daca poate cineva sa ma contrazica cand afirm ca Omu nu a comentat de ori cate ori i-am cerut WG/SS astept comenturi ) - Apreciez ca Mr Curcubeu a avut, nu doar initiativa sa abordeze problema banului ci sa si dea dovada ca intelege situatia. ( altii si-au fii bagat pla - scz expresia - sunt 1000 de alte servere si ma gandesc ca macar ne apreaciaza ca si comunitate ) - Ar fi pacat sa pierdem un jucator bun din prima neintelegere ( eu consider situatia ca fiind o neintelegere. Ma mai apuca si pe mine sa fiu in toane proaste si sa fiu beat/drogat/certat cu altii/ma suna nevasta/ma suna mama sa-mi zica ca-s prost etc. ) sii... (foarte rar) dar se mai intampla sa mai descarc si eu pe persoana gresita/care nu merita . Pro vs contra votez : In caz de un-ban pe public, personal as fii relativ insistent impotriva un-banului de pe mix. in ultima perioada ne cam strangem greu la mix si ar fi pacat sa pierdem playeri buni. ™ MotorDeCerb -- Toleranta ZERO la codati si Redusi mintal. Cu restu ... depinde de situatie. Daca ai citit absolut fiecare cuvant din commentul meu ... la final .. te rog ridica mana drapta sus ! Multumesc.
 3. Salut . Cu iertare sa-mi fie.. imi aduc clar aminte banul cu motivul "aimMaiUsorFrate" care era 100% destinat lui alexutu - care dupa cum ai confirmat si tu avea aim indubitabil. Nu stiu exact cum dar trebuie sa fii fost din greseala. Imi cer scuze pt neplacerile cauzate. Ne Vedem la joc !
×
×
 • Create New...