Stepphan1 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nick:Stepphan IP: 197.43.121.** SteamID: STEAM_0:0:111253945 Date: 1.06.2026 Adminul care te-a banat/Admin who ban you: 4G-Milly $ ak-47 Motiv/Reason: ✅ Report #282726 / Player: Stepphan , cele 5 suspiciuni care sunt din trecut si acum sunt curat total apare clean , cu toate astea am luat ban. Dovada/Proof:************************************************ Informacje o banie Nick: Stepphan SteamID: STEAM_0:1:813163236 Powod: interzis Czas do unbana: Permanent Ban Nick admina: 4G-Milly $ ak-47 Admin SteamID: STEAM_0:0:111253945 Jezeli myslisz, ze zostales zbanowany nieslusznie, odwiedz nasza strone: www.dual-gaming.ro/forum sectiunea AIM ************************************************
Stepphan1 Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago (edited) Va ofer cate dovezii vreti sa vedeti ca sunt clean , v-am si spus ca va dau sa va uitati in pc la tot sa cautati pe unde vreti , asa le am zis si celor de la official sa intre pe pc sa mi caute ce vor ei ,ce inteleg de aici e frustrare si atat, + de asta pe comunitatea dual am avut suspeciunea doar pe official nu si pe aim , sunt curat nu vad rostu de ce nu m ati lasa sa joc. Edited 17 hours ago by Stepphan1
Owner Carmen. Posted 17 hours ago Owner Posted 17 hours ago Motivul scrie clar INTERZIS! Eu am cerut sa fi banat, pentru vorbele alea. Ramai in continuare banat pe serverul Aim, interdictie canal Staff DG
Recommended Posts