KdZ Posted Wednesday at 12:39 PM Posted Wednesday at 12:39 PM ⚫Nume: KdZ ⚫Numele celui reclamat?: all weapons ⚫De ce faci această reclamație?: sufera de admin si imi da ban 1 zi pentru drop , mix ul nu incepuse ca sa dau drop ,nici macar lame . I am zis ca nu sunt echipele echilibrate si ca nu joc asa si am iesit , erau 5 persoane la spec care voiau sa joace ⚫Dovezi: Ban Information Name: kdz IP: STEAM_0:0:19406862 Reason: drop Ban Length: 1 day Unban Time: 15:25:09 6/4/2026 Admin Name: [L] all weapons are against me Admin SteamID: STEAM_0:0:91997889 ************************************************
Mihalis Posted Wednesday at 07:31 PM Posted Wednesday at 07:31 PM Am zis sa nu ne mai banam intre noi.. de-ce tot se incalca regulamentul? Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
Adrian Leo Posted Wednesday at 07:32 PM Posted Wednesday at 07:32 PM Am zis de nenumarate ori sa NUMAI VA BANATI INTRE VOI.. dar vad ca nu intelegeti! se fac sedintele degeaba cum pare. O sa lamurim treaba asta la sedinta Duminica Pentru DROP nu se da 1 zi,sti si tu mai bine cat se da..eu nu inteleg frustarea sau ce ai avut cu el de i- ai dat atat!
all weapons are against me Posted Wednesday at 09:54 PM Posted Wednesday at 09:54 PM Ca sa inchei subiectul și ca să înțelegeți și voi, cum am vorbit și eu la ședința de atâtea ori și s.a vorbit și am stat de vorba si pe ts3 cu el asa am sa explic și eu aici: Kdz te-ai jucat și după cand nu ți-au convenit echipele ca nu puteai să câștigi ai decis sa dai drop ca vai doamne nu sunt echilibrate că tu nu te joci și nu este prima oara este deja exagerat ce faci tu, pe lângă că ești admin și nu dai dovada de seriozitate, cum alții se pot juca și cand nu sunt echilibrate așa poți și tu, cand echipele nu sunt in favoarea voastră vă plângeți și etc, cand sunt in favoarea voastră nu mai spuneți nimica, eu unul kdz nu te-am auzit niciodată sa te plângi cand erai tu in echipa avantajoasă ca nu sunt echilibrate etc. După l-am tras sa vorbim și l-am întrebat de n ori sa reintre înapoi etc, m.a luat cu un ton ca il doare undeva, ca el nu joaca asa etc, in care am discutat și am spus clar la ședința Leo, ca eu o sa banez o zi pentru așa ceva pentru ca nu mi se pare corect fata de alții, asa se învață toți și dau drop ca ala de ce a putut si eu nu pot etc, la ședința nu mi-ai spus nimica și nu am auzit pe nimeni să-mi zica ceva whatever, ban-ul este dat pe merit, am dat doar pe server nu pe ts3, daca e admin asta nu înseamnă ca poate scăpa de ban și sa primească doar sanctiune verbala sau etc, daca dadeam și pe ts3 atunci înțelegeam, indiferent de ce grad e, daca a greșit ban pe serverele de mix ar trebui date ca sa fie corect pentru toți. Eu cand dau un ban este meritat, nu dau aiurea indiferent de cine este sau daca am ceva personal cu el.
zxy Posted Wednesday at 10:03 PM Posted Wednesday at 10:03 PM (edited) Sunt transparent, ca de fiecare dată, și vreau ca acest mesaj să fie înțeles de toată lumea ! Așa cum noi, adminii, trebuie să avem respect față de ceilalți jucători, la fel ar trebui să existe respect și din partea lor. În ultima perioadă văd din ce în ce mai multă frustrare și foarte multe dropuri doar pentru că nu ne convine echipa. Oameni buni, chiar vreți să câștigați non-stop? Sunt zile și zile. Haideți să lăsăm astfel de lucruri deoparte și să nu mai dam drop din asemenea motive . Referitor la ban, într-adevăr, nu cred că trebuia să primească 1 zi pentru drop. Probabil că și situația cu „all weaponsu” a fost influențată de supărare sau de nervii momentului. PS: De asemenea, dacă noi, ca admini, greșim, indiferent de gradul pe care îl avem, trebuie să fim sancționați. Regulile trebuie să fie aceleași pentru toată lumea, fără favoruri și fără excepții. Respectul se câștigă prin corectitudine, asumare și aplicarea regulamentului în mod egal pentru toți. Edited Wednesday at 10:07 PM by zxy 1 2
KdZ Posted Wednesday at 11:46 PM Author Posted Wednesday at 11:46 PM (edited) Acum 1 oră, all weapons are against me a spus: Ca sa inchei subiectul și ca să înțelegeți și voi, cum am vorbit și eu la ședința de atâtea ori și s.a vorbit și am stat de vorba si pe ts3 cu el asa am sa explic și eu aici: Kdz te-ai jucat și după cand nu ți-au convenit echipele ca nu puteai să câștigi ai decis sa dai drop ca vai doamne nu sunt echilibrate că tu nu te joci și nu este prima oara este deja exagerat ce faci tu, pe lângă că ești admin și nu dai dovada de seriozitate, cum alții se pot juca și cand nu sunt echilibrate așa poți și tu, cand echipele nu sunt in favoarea voastră vă plângeți și etc, cand sunt in favoarea voastră nu mai spuneți nimica, eu unul kdz nu te-am auzit niciodată sa te plângi cand erai tu in echipa avantajoasă ca nu sunt echilibrate etc. După l-am tras sa vorbim și l-am întrebat de n ori sa reintre înapoi etc, m.a luat cu un ton ca il doare undeva, ca el nu joaca asa etc, in care am discutat și am spus clar la ședința Leo, ca eu o sa banez o zi pentru așa ceva pentru ca nu mi se pare corect fata de alții, asa se învață toți și dau drop ca ala de ce a putut si eu nu pot etc, la ședința nu mi-ai spus nimica și nu am auzit pe nimeni să-mi zica ceva whatever, ban-ul este dat pe merit, am dat doar pe server nu pe ts3, daca e admin asta nu înseamnă ca poate scăpa de ban și sa primească doar sanctiune verbala sau etc, daca dadeam și pe ts3 atunci înțelegeam, indiferent de ce grad e, daca a greșit ban pe serverele de mix ar trebui date ca sa fie corect pentru toți. Eu cand dau un ban este meritat, nu dau aiurea indiferent de cine este sau daca am ceva personal cu el. ai scris atat degeaba ... mix ul nici nu incepuse se faceau echipele si tu mi-ai zis ca daca nu joc imi dai ban , mai lasa arogantele si arfele ca nu esti mai presus de nimeni . NU ma obliga nimeni sa joc sau nu si daca dadeam drop bagam la + , ban ul a fost dat pe frustrare nu pe merit cum zici tu :)) Edited Wednesday at 11:47 PM by KdZ
all weapons are against me Posted Thursday at 12:26 AM Posted Thursday at 12:26 AM Haide KdZ sa-ti dau exemplul cel mai bun in care toti din aceasta comunitate v-ati plans si etc, cand efectiv cei din Opium se jucau doar cu ai lor si doar cand voiau ei si dadeau drop indiferent ca erau oameni la + de ce veneati si va plangeati de ei ca dau drop si etc? Adica la ei sa se aplice dar la voi nu? Esti admin, asuma-ti ca ai niste responabilitati, daca tu dai drop ca nu sunt echilibrate atunci haide sa dam toti ca nu ne convine echipa cum ar fi? Indiferent ca erau oameni la spec, motivul a fost ca tu iesi ca nu sunt echilibrate adica nu ai un motiv intemeiat ca iesi. Repet cand aveti echipa buna nu mai comentati nimica ca nu sunt echilibrate doar cand nu le aveti atunci sunt discutii :))))
Mihalis Posted Thursday at 05:24 AM Posted Thursday at 05:24 AM Din cate am intales meciul nu incepuse nu sa dat Lame, are dreptul de a cere sa se faca echipele din nou daca NU sa dat lame, plus cred ca sa dat banul si pe putina frustare si nervi daca sa dat 1 zi si nu 2-4 ore, plus ca nu sa tinut cont ca este si el un Admin coleg de al nostru totusi, Eu zic ca trebuie sa fim ca o familie mai ales ca este un joc... in fine mai vorbim 1 data la Sedinta Duminica! Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
bby Posted Thursday at 06:28 AM Posted Thursday at 06:28 AM Eu stiu ca atata vreme cat nu s a dat start la mix, nu este drop. Daca era mixul inceput si iesea, atunci da-drop. Si da, KdZ e unul dintre cei care joaca doar ca sa castige.
KdZ Posted Thursday at 12:57 PM Author Posted Thursday at 12:57 PM Acum 12 ore, all weapons are against me a spus: Haide KdZ sa-ti dau exemplul cel mai bun in care toti din aceasta comunitate v-ati plans si etc, cand efectiv cei din Opium se jucau doar cu ai lor si doar cand voiau ei si dadeau drop indiferent ca erau oameni la + de ce veneati si va plangeati de ei ca dau drop si etc? Adica la ei sa se aplice dar la voi nu? Esti admin, asuma-ti ca ai niste responabilitati, daca tu dai drop ca nu sunt echilibrate atunci haide sa dam toti ca nu ne convine echipa cum ar fi? Indiferent ca erau oameni la spec, motivul a fost ca tu iesi ca nu sunt echilibrate adica nu ai un motiv intemeiat ca iesi. Repet cand aveti echipa buna nu mai comentati nimica ca nu sunt echilibrate doar cand nu le aveti atunci sunt discutii :)))) Fiecare e liber sa joace cum vrea , poti recunoaste ca esti un frustrat cand pierzi . Si nu imi trebuie un motiv intemeiat sa ies , ies cand vreau eu nu imi zici tu mie sa joc sau nu ma joc in fiecare zi si intri tu o data pe saptamana sa imi zici mie cum sa joc
all weapons are against me Posted Thursday at 01:36 PM Posted Thursday at 01:36 PM (edited) 39 minutes ago, KdZ said: Fiecare e liber sa joace cum vrea , poti recunoaste ca esti un frustrat cand pierzi . Si nu imi trebuie un motiv intemeiat sa ies , ies cand vreau eu nu imi zici tu mie sa joc sau nu ma joc in fiecare zi si intri tu o data pe saptamana sa imi zici mie cum sa joc Frustrat cand pierd? De asta ma joc indiferent de cum sunt echipele ca ma frustrez cand pierd, iarta-ma pe mine ca stau sa vad cu cine joc ca sa castig ca altfel nu are rost sa joc nu? Si te joci in fiecare zi ca inca esti copil si nu ai alte probleme pe cap, eu sunt la facultate, am perioada de examene si am si un loc de munca unde trebuie sa fiu, am si prietena caruia trebuie sa-i ofer atentie etc, dar da bucura-te in continuare ca poti sa te joci non-stop. Pe langa asta, cred ca ma cunosti kdz si niciodata nu am suferit de mine sau alte lucruri dar omitem acest lucru. Ban-ul a fost dat pentru o zi doar prin simplul motiv ca ai fost arogant si nesimtit, spunand ca pe tine nu te intereseaza si ca tu nu intri doar ca nu sunt echilibrate in loc sa dai un specall fiind admin sau sa rezolvi problema sa fie bine pentru toti si repet voi cred ca nu intelegeti cum ar fi sa dam drop toti mereu cand nu ne convine o echipa 😉 Si nimeni nu-ti spune cand sa te joci sau nu, dar cand intri si ai fost ales intr-o echipa iti asumi ca trebuie sa te joci, eu am spus asta la sedinta cu drop-ul ca nu le convin echipele si toata lumea nu a avut nimica de obiectat ba s-a spus daca o fac exagerat sa fie banati Si repet inca o data cazul Opium la ei nu ati mai comentat nimica si ati spus sa fie banati, tot voi spuneti niste lucruri si dupa tot voi vi le dati singuri peste gura. PS: Mihalis tu te bagi acuma doar din strict ca esti frustrat pe mine pentru faza de pe grup, daca o iei obiectiv si logic ai sa intelegi tot ce am explicat dar iti mai trebuie vreo 3-4 conversatii verbale ca sa intelegi cum a fost si pe ts3. Edited Thursday at 01:37 PM by all weapons are against me
Sef pe Cutit Posted Thursday at 02:02 PM Posted Thursday at 02:02 PM Ca de obicei, in mare parte se da drop cum se vrea , ai admin, dai specall, se fac echipele iar, daca va jucati numa cu tovarasi sau sa castigati lasati mixurile si mereti pe fastcup sau cs2, acol puteti sa fi ti tryharderi, AVETI GRADE, daca nu este ceva ok FOLOSITI GRADUL PE CARE IL AVETI, bagati 2 oameni sa faca echipele care stiti ca trag amandoi, nu oameni care nu se cunosc si dupa sa aveti pretentii la echipe echilibrate, si tu kdz ule, cand faci echipa sa castigi la 15-3. 16-0 e ok ? atunci sunt ok echipele ? inteleg ca vreti sa castigati, dar hai sa ne uitam si la playeri, banul da, nu e ok cate ore au fost, dar si eu iti dadeam ban daca eram pe sv, nu 24 de ore sau cate ti s au dat, dar luai ban , chiar aseara am dat 2 banuri ca au dat drop de la mix , cu toate ca erau echulibrate echipele ! Oricum, adminu il ai cam degeaba, chiar tu ai zis o aseara cand ti am zis ca daca ai grad trebe sa te intereseze umpic mixurile, si ai zis ca nu mai poti tu de grad, adica mai pe scurt nu te am vazut deloc sa te ocupi de ceva anume, codati/drop/injuraturi etc. 1
Mihalis Posted Friday at 04:53 AM Posted Friday at 04:53 AM (edited) Vad ca ai scris ceva despre mine All weapons, EU sincer mam cam saturat de raspunsurile lui All weapons plictisitoare care vin doar ca un subiect de aparare si cum ar veni ca tu ai dreptate mereu, Deja prea multe reclamati cred ca iti trebuie o pauza de la Mixuri poate si Online, Eu sunt mai direct adica nu stau sa tin o conversatie 1 an cum faci de fel si aici pe forum, ai gresit asumati da ba iam dat BAN inainte sa inceapa Mixul si iam zis ca daca nu joci iei Ban, Daca nu incepuse Mixul ce nu intalegi ca nu vruia sa joace omul are dreptul sa nu mai joace daca nu au dat lame, Si in primul rand nu ai voie sa ameniti pe nimeni cu Ban ca daca Te amenint si eu nu iti place! Edited Friday at 05:03 AM by Mihalis Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
all weapons are against me Posted Friday at 06:22 AM Posted Friday at 06:22 AM Domnule Mihalis, prin acest text vreau să-ți spun că răspunsurile mele plictisitoare sunt de așa natură deoarece in mijlocul dezbaterii reclamantului Kdz, mi-a adus acuzații referitoare la decizia mea oferită la momentul respectiv. Eu prin urmare a trebuit să vin cu argumente referitoare la decizia pe care am luat-o. In acest sens nu înseamnă că am mereu dreptate dar singura greșeală pe care am făcut-o a fost durata ban-ului oferit in rest decizia a fost una corecta deoarece a fost discutată la ședința de nenumărate ori. Pe lângă acest fapt este greu să înțelegem și să percepem anumite texte, unde a reieșit că l-am amenințat cu ban-ul? Am explicat destul de clar ca dacă nu intra va primi ban deoarece a incalcatul regula spusa la ședința, prin această reclamație observ că multe persoane care au fost la ședința nu mai retin ceea ce au votat, cu ceea ce au fost de acord iar legat de "că îmi trebuie o pauza pe mix-uri cât și online" asta înseamnă că mă ameninți că vin cu argumente? De aici rezultă și mai ales prin scrisul oferit că îți este greu să citești și să înțelegi un text, îți este greu sa formulezi coerent un text și sa vii cu niște argumente clare și corecte! Toată lumea e anti-sistemul tău Mihalis, ne cerem scuze! O zi frumoasa!
Mihalis Posted Friday at 06:38 AM Posted Friday at 06:38 AM (edited) Pai de-ce sa ii dai Ban 1 zi daca nu sa dat start la mix? plus ti-am zis nu a inceput mixul deci are dreptul sa zica ca nu joc daca NU sa dat start poate chiar sa zica cautati altul daca nu sa dat start ce sa facem acum sa ii dam ban pentru ca nu mai vrea sa joace? EU daca te vad pe tine la Spec trebuie sa te bag cu forta sau sa iti dau ban 1 zi? Eu am vorbit stric pe discutia asta tu ai cautat ceva sa imi reprojezi din trecut. Data viitoare nu mai stau la discuti cu tine te zbor sa sti! si acum da este o amenitare! Pentru ca cam ti-o cauti cu mine! sa ma eviti mai bine daca vrei sa fim ok! Edited Friday at 06:39 AM by Mihalis Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
all weapons are against me Posted Friday at 07:40 AM Posted Friday at 07:40 AM Stimate domn Mihalis, de ce amenințați și doriți să abuzați de gradul pe care îl aveți? Vă credeți puternici și agresivi pe online? Nu puteți să oferiți argumente și un răspuns la ceea ce am spus? O să mă repet legat de ban, daca stimatul domn a fost ales, a intrat la echipă și cand a văzut că acea echipa nu era in avantajul lui a ieșit și a spus ca el nu se joaca ca sa piardă, pe lângă asta din ce cuvinte ai spus tu înseamnă că trei sferturi din admini ar trebui să-și ceară scuze de la băieții din Opium ca au fost tratați diferit fata de anumiți jucători de fata. Aparent se fac diferențe că unul este admin și ceilalți nu? Acei domni de ce au primit kick/ban, amenințări cu ban-ul că dacă mai ies de la echipe când sunt aleși separați sau ca nu au chef să joace cu "x"? A, la ei situația e diferită nu? De aici reiese că pentru tine cuvintele tale sunt 0, deoarece fix tu te-ai încurcat in cuvintele tale.
meLc Posted Friday at 07:46 AM Posted Friday at 07:46 AM Nu am treaba ca nici nu am mai intrat . Nu e ok sa dai drop ca tie nu iti convine echipa. Mix-ul nu a inceput dar echipele s-au facut el a refuzat sa intre la echipa ca nu is echilibrate am luat bataie la 2 3 runde si nu s-a mai plans nimeni. Fiecare isi face lately echipe pe interes sa castige. Cat despre tine eu iti zic cu mana pe inima si imi cer scuze de la limbaj "Mihalis cine pula mea esti "? Un admin ca oricare altu asa am scris si pe grup , dar leo ti-a dat apa la moara. Data te uiti sus de tot in forum se vede clar "OWNERI ACESTUI SERVAR IS LEO SI DUMA" TU ? NU AI NICI O TREABA ESTI UN SIMPLU ADMIN CHIAR DACA AI QUERY PE SERVAR ASTA NU ITI DA DREPTU SA ZBORI. Din cauza ta eu am refuzat sa inteu asteptam sa zic asta la sedinta da nici macar nu ai intrat. Plus ca si Leo cand a zis lumea ca intru ca si cand ce are daca intra melc ca e nimeni am vorbit si cu duma despre treaba asta si nu e chiar asa. Astept oricum sedinta sa va zic asta la sedinta. All weapon isi da aere de admin? Ok , fair enough. Dar tu de ce iti dau aere de owner ?
Mihalis Posted Friday at 09:36 AM Posted Friday at 09:36 AM Nu stiu eu nu as vrea sa ma bag in discuti din astea sincer adica nu traiesc in Online La mine e ultima postare de genul acum, Nu o sa mai intru ceva vreme ca nu am timp si nici nu stiu daca mai intru o sa dau Pc la cineva din neamuri, pentru ca am viata personala si mai importanta adica nu ma intereseaza de Adminuri cacaturi si jocuri. Dar las raspuns lui Melc si am terminat cu am zis ca sunt obosit deja de chestia asta! Melc tu ai iesit din grup si ti-ai luat jucarile si ai plecat de-ce? mi se pare penibil! Daca ai ceva de spus poti sa vi sa imi zici si discutam si rezolvam! SI eu ma bag pentru ca eu am fost de la inceput cu Leo si Duma sa ne re apucam sa strangem Lumea pe Dual-Gaming pentru ca comunitatea asta a avut Mixuri full non stop cand era Dj cu Leo. acuma daca ne suparam si ne luam jucariile si plecam nu se face treaba eu nu sincer daca tu ai da un Ban si e gresit nu as zice ba ce ai facut sau sa ma supar dar poate as discuta. Dar eu niciodata nu am zis de ex lui Zxy sau lui Headshot ba dc ai dat ban. Am lasat daca se vine pe Forum cu cerere sau reclamatie sa discutam.. Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO
bby Posted Friday at 10:27 AM Posted Friday at 10:27 AM (edited) Sa inchida cineva topicul! Edited Friday at 10:56 AM by HoooLigan
Owner Carmen. Posted Friday at 01:46 PM Owner Posted Friday at 01:46 PM Ramane sa discutam la sedinta de asta Staff DG
Recommended Posts