ReluK Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) După ce mi-am luat azi ban , vă sugerez să mai revizuiți un pic la cine dați putere de admin. Dacă ești ciocan , în general vezi numai cuie peste tot. Vă urez succes în continuare cu această comunitate. Nu vreau să-mi se scoată banul de pe server , dar cine e moderator sau grad mai mare pe aici , nu mai dați admin la toți distrușii pe bază de prietenie . Și ăla care a dat ban , nu mai mânca kkt că am eu fungunul roșu !! Cand jucam eu cs 1.6 ....tu erai doar discutie la cafea intre mata si tactu ...!! Edited 9 hours ago by ReluK
zxy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Va salut! Vă Înțeleg nemulțumirea legată de ban, însă nu mi se pare corect să vii cu astfel de aroganțe și remarci personale într-o discuție care ar trebui să fie despre fapte și decizii de moderare. Dacă există argumente pentru care consideri că banul a fost nedrept, ele pot fi discutate. În schimb, replicile de genul „când jucam eu CS, tu erai doar o discuție la cafea între părinții tăi” nu aduc nimic constructiv și nu fac decât să coboare nivelul conversației.
all weapons are against me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bravo frate, ai dat dovada de o inteligență foarte mare fata de noi restul, cand nu dai wg și demo mai ai tupeul sa vii pe aici sa comentezi și legat ca tu te jucai 1.6 și eu nici nu eram făcut înseamnă ca ai vreo 50 de ani cred. De țarusi m-am tot impiedicat, oricum și daca faceai cererea frumos tot rămâneai cu ban-ul.
Recommended Posts