Printisor Posted Thursday at 07:42 PM Posted Thursday at 07:42 PM (edited) Nume: kissluvslowly ⚫Numele celui reclamat?: sega ⚫De ce faci această reclamație?: ban fara dovada ⚫Dovezi: Ban Information Name: [E-] [E-] kissmeslowly IP: STEAM_0:0:631535443 Reason: cod Unban Time: Permanent Ban Admin Name: [H] SEGA```````````` Admin SteamID: STEAM_0:1:23066244 ************************************************ https://limewire.com/d/HPiv3#xx2ErEMObe -> demo asa zisa fasa de wall :)-> Edited Thursday at 08:25 PM by shawty 1
daylight Posted Thursday at 08:47 PM Posted Thursday at 08:47 PM (edited) . Si uite asa urmeaza un posibil scandal din nou . Oricum nu este faza de wall (se aud pasii de la scara , + ca se vad niste fraguri facute in dreapta sus deci exista si un info) . Majoritatea sunteti boti o zic sincer si cu mana pe inima . Plangeti de aimassist dar si voi aveti aimassist . Sa nu mai zic ca faceti si 7 cu 20 cu tot cu aimassist si plangeti . Cand sunteti pe deffault iar plangeti ca nu intra glontu , ca nu intra spray . La voi nu exista sa fie cineva mai buni ca voi . Daca iti face prefire iar plangi ca de unde te stie dar nu mai calculezi ca e pozitie comuna , ca exista info etc . Stop crying , more play . Edited Thursday at 08:49 PM by daylight 1 1 1
DUMA Posted Thursday at 08:48 PM Posted Thursday at 08:48 PM din ce aud,la secunda 19 se aud pasi pe alee,astept si alte pareri.
Stin_16Hz Posted Thursday at 09:31 PM Posted Thursday at 09:31 PM Se aude clar când merge spre alee, normal să se uite Șobolan Apoi, de când se dă ban fără a se face o verificare corectă? Și, Sega are măcar cont pe forum să vadă reclamația? ꜱᴛᴇᴀᴍ
carolinedhavernas Posted Thursday at 09:49 PM Posted Thursday at 09:49 PM (edited) salut bro segarienii tap tap, sunt celebru scoate-ma de aici. bro nu esti vedeta, esti un nefor, suicide squad skr skr ai arogante de jucator mare si te ai apucat acum 1 an de cs kissmeslowly de cand era in pantece dadea rush pe banana cu 2 flash uri si impartea gloante la baieti Edited Thursday at 09:50 PM by carolinedhavernas 1
cursemark Posted Thursday at 09:51 PM Posted Thursday at 09:51 PM Ban acordat din frustrare, Sega, in caz de vezi asta, daca ai avea 1% gamesense si ai analiza faza cum trebuie ai vedea urmatoarele lucruri, se fac fraguri in alee ceea ce rezulta ca s-a primit info, pe langa asta, se aud pasii din sobolan foarte clar, dar se pare ca ori nu ai casti ori nu auzi cum trebuie, mai lasa suferintele ca te joci de 20 de ani jocul asta si aparent degeaba, la orice mix plangi, ba ca unul are coduri, ba ca e aim assist pe server, cum a zis si daylight, aim assistu e pentru toti, daca nu poti accepta acest lucru, du-te pe public fratelo ca nu esti departe de nivelul ala, nu ai gamesense, nu ai nimic, banezi si suferi unora care au skill individual cu mult peste tine, sanatate 1
sa-yo-na-ra Posted Thursday at 10:09 PM Posted Thursday at 10:09 PM Se aude clar când merge spre alee, nu vad motivul pentru a acorda ban
sega1312 Posted Friday at 09:56 AM Posted Friday at 09:56 AM S-au gasit toti terminatii sa isi dea cu parerea, eu stiu ca sunteti niste frustrati si aveti o problema cu plm ca fac live si asa mai departe, da' n-are rost sa dau valoare la niste neauziti, in primul rand nu i-am dat ban de capul meu si nici pt wall, ci pt dll-uri, da normal ca se gasesc cunoscatorii astia sa vorbeasca cand habar n-au de capul lor, cu ce joaca toti baietii de pe fcup asa zisii mari jucatori, cu asta joaca si copilul asta terminat, i-am dat ban la cuvantul lui Leo, nu va mai lingeti in cur unu pe altu ca oricum sunteti 0, scoteti-i banul si jucati-va cu codati daca sunteti prosti si aia e, puteti sa imi dati si ban, chiar nu imi pasa, si pt astia care o sug aiurea ca ma joc si eu de 1 an, vedeti ca va bateti cu plusul la mixuri, sa nu mai vb de faptul ca nu aveti minimum de cunostinte despre setari, configurari sau crearea unui sv, asa ca ciocu' mic
Verdee Posted Friday at 10:02 AM Posted Friday at 10:02 AM Bravo sega pentru initiativa , e timpu sa se faca umpic curat !
sega1312 Posted Friday at 10:06 AM Posted Friday at 10:06 AM (edited) Acum 6 minute, Verdee a spus: Bravo sega pentru initiativa , e timpu sa se faca umpic curat ! Sunt un grup de 10 care se joaca intre ei si toti cu aceleasi cacaturi, ii stiu majoritatea, n-are rost sa dau nume acum cine si cum, daca nu aveti ochi sa vedeti, aia e, jucati asa sa va bata astia numai la misto daca va place, dc oare au luat interzis pe alte comunitati ? aa.. are lumea cv cu ei ca sunt prea buni :)))) "Cat despre faptul ca am vorbit cum am vorbit, e pentru ca asa v-ati exprimat si voi, aruncati cu noroi arunc si eu, pot sa fiu si cizelat cu maniere da' si reflexia adresarii voastre" Edited Friday at 10:09 AM by sega1312
Printisor Posted Friday at 10:10 AM Author Posted Friday at 10:10 AM (edited) Diferența dintre o acuzație și o dovadă e destul de mare. Dacă banul a fost dat pe baza unor dovezi clare, atunci ele ar trebui prezentate și discutate. Dacă nu, orice decizie poate fi pusă sub semnul întrebării. În rest, faptul că tu faci live, ai experiență sau administrezi un server nu te face automat infailibil. La fel cum nici jignirile și atacurile la persoană nu demonstrează că ai dreptate. Dacă argumentul principal devine "voi sunteți terminați, frustrați și nu vă pricepeți", înseamnă că discuția nu mai este despre reguli, ci despre abuz de grad. Dacă există dovezi că am folosit DLL-uri, arătați-le și cazul e închis. Dacă nu există, atunci unbanul și o analiză obiectivă sunt variante mai corecte decât un șir de insulte. Până la urmă, credibilitatea unui staff se vede din modul în care își susține deciziile, nu cât de tare ridică tonul. te salut nefor frustrat,succes in tot ceea ce iti propui si sper sa inveti si tu jocul asta.zi frumoasa! De asemenea,te rog frumos sa-mi dai dovezi unde sunt interzis pe alte comunitati. Edited Friday at 10:13 AM by Printisor 1
sega1312 Posted Friday at 10:16 AM Posted Friday at 10:16 AM Nu e vorba despre niciun abuz sau despre vreun grad anume, am scris mai sus ca nu eu am decis de capul meu sa ii dau ban, decizia a venit de la un query, care dovezi ?? va garantez ca poate sa ii faca 10 watcheri verificari si tot nu o sa ii gasiti nimic, daca mai exista vreun watcher p-aici, cine stie cunoaste despre ce vorbesc, in rest nu are rost discutia asta, faceti cum credeti
Printisor Posted Friday at 10:19 AM Author Posted Friday at 10:19 AM (edited) Tocmai asta ridică semne de întrebare. Dacă susții că nu există dovezi și că nici după mai multe verificări nu s-ar găsi nimic, atunci pe ce bază a fost luată decizia inițială? Faptul că decizia a venit „dintr-un query” nu explică automat de ce sancțiunea este justificată. Dacă există un motiv concret, ar trebui prezentat. Dacă nu există, este normal ca lumea să ceară clarificări. Nu este vorba despre grade sau despre cine a luat decizia, ci despre transparența și justificarea ei. Cum a spus si R2 aseara,orice cod poate iesi in verificare daca stii unde sa cauti. Te invit sa te uiti si pe platformele care au si anticheat-fastcup-> https://cs.fastcup.net/id1395920 faceit -> https://www.faceit.com/en/players/akayumi2 Edited Friday at 10:24 AM by Printisor 1
sega1312 Posted Friday at 10:23 AM Posted Friday at 10:23 AM Acum 2 minute, Printisor a spus: Tocmai asta ridică semne de întrebare. Dacă susții că nu există dovezi și că nici după mai multe verificări nu s-ar găsi nimic, atunci pe ce bază a fost luată decizia inițială? Faptul că decizia a venit „dintr-un query” nu explică automat de ce sancțiunea este justificată. Dacă există un motiv concret, ar trebui prezentat. Dacă nu există, este normal ca lumea să ceară clarificări. Nu este vorba despre grade sau despre cine a luat decizia, ci despre transparența și justificarea ei. Cum a spus si R2 aseara,orice cod poate iesi in verificare daca stii unde sa cauti. Bun, atunci aduce-ti pe cineva competent sa denote afirmatia asta " Cum a spus si R2 aseara,orice cod poate iesi in verificare daca stii unde sa cauti." altfel ce? jucati cu ei in continuare doar pt simplul fapt ca in sinea voastra majoritatea stiti ca nu-s curati da' totusi inghititi in sec si ii dati inainte
Printisor Posted Friday at 10:29 AM Author Posted Friday at 10:29 AM Cu parere de rau pentru tine,nu am ban pe nicio comunitate. 1
Owner Powerel Posted Friday at 10:40 AM Owner Posted Friday at 10:40 AM Deja s-a ajuns mult prea departe. Nu stau sa fac din forumul asta locul vostru de figuri @sega1312 daca te crezi asa mare vedeta esti invitatul nostru sa ne parasesti, ai un caracter prost si vorbesti ca la usa cortului, nu cred ca esti un exemplu de urmat de catre nimeni Tupeul si nesimtirea ta isi spun cuvantul. Considera asta ca pe un sfat pentru tine pe viitor, faptul ca te scuzi "Si nu ca fac reclama da dc...." nu te scuza deloc de faptul ca faci reclama in mod deschis. Asadar te rog ca pe viitor daca mai ai astfel de comportament sa te abtii si sa iti vezi de treaba ta si lasa vedetismele la usa ca te zbor de pe toata comunitatea. Nu am nevoie de astfel de persoane pe aici. 1 Gaming website and community for all gamers online. We aim to provide you with the highest quality gaming experience you can find. Cu stimă și respect administratorul Powerel & administrația Dual Gaming România. Cerere DNS Prezintă-te Noutăți Regulament
Recommended Posts