Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prenume »  Alex

Vârsta »  26

Locația »  Satu Mare

Ocupație »  am o afacere in dezvoltare

Hobby-uri și pasiuni »  CS , pescuit , poker 

Nick CS »  SeNzOr

Steam ( On/Off ) »  ON

De unde ai auzit de Aim.Dual-Gaming? »  De pe net sau tt

Acordă o notă serverului »  10+

Contact »  pe steam 

• Owner
Posted

Nu inteleg ce legatura au demo urile cu prezentarea. Ban fara dovezi nu iti vei lua

:6Byrl7R:

Asa ca pastram doar partea cu Prezentarea

• Thanks 1

Staff DG

Posted

Nu stiam unde sa le pun , de aia le am pus aici . Si nu le am pus ca sufar sau ceva , doar nu vreau ban degeaba .

11 minutes ago, NICOLETA said:

Ce legatura are prezentarea cu demo-urile?

• Owner
Posted
Chiar acum, SeNzOr AIM a spus:

Nu stiam unde sa le pun , de aia le am pus aici . Si nu le am pus ca sufar sau ceva , doar nu vreau ban degeaba .

Am zis clar, daca e sa iti iei ban, vom avea dovezi. Asa ca esti liber sa joci linistit

• Thanks 1

Staff DG

Posted

Ban se poate lua si pentru atitudine ,pentru vorbit vulgar pentru mai multe kestii nu doar pentru WALL cu care ști sa joci după cum singur ai confirmat 

Zi frumoasa 

Posted (edited)

Vorbit vulgar ? Nu am injurat nici macar o singura data si nu am jignit pe nimeni direct sau indirect . Si nu stiu ce tot insisti cu wallul cand ti am pus 20 de demouri mai sus , si nu am scor de 10 cu 10 in ele sa zici ca ti le am dat pe alea proaste . Nu mai spun nimic , ramane prezentare dupa cum s a spus mai sus . Numa bine , nu bile cum doreste mickey mai sus 😉 .

Edited by SeNzOr AIM
Posted

Omul este curat in 3 scanari fungun. Daca descarci wall, nici nu este nevoie sa-l rulezi, o sa-ti apara SUSPICIOUS (cu galben) in raport. Deci, nu are cum sa aiba wall. Invatati sa interpretati o scanare... Voi banati pe server pentru SUSPICIOUS... Care nu inseamna in mod neaparat ca persoana respectiva a rulat un hack in acel moment. Poate a avut vreun hack sau are vreun hack prin PC(dar nu este executat in acel moment). Cand apare cu rosu (Cheats Detected).. atunci, da, are rulat un hack(injectat) in acel moment. Bineinteles ca nu sustin ca cei cu SUSPICIOUS sa fie lasati pe server... Le dati kick pana cand se prezinta cu un scan CLEAN...

• Thanks 1