SeNzOr AIM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prenume » Alex Vârsta » 26 Locația » Satu Mare Ocupație » am o afacere in dezvoltare Hobby-uri și pasiuni » CS , pescuit , poker Nick CS » SeNzOr Steam ( On/Off ) » ON De unde ai auzit de Aim.Dual-Gaming? » De pe net sau tt Acordă o notă serverului » 10+ Contact » pe steam Quote
NICOLETA Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Ce legatura are prezentarea cu demo-urile? Quote
Owner Carmen. Posted 38 minutes ago Owner Posted 38 minutes ago Nu inteleg ce legatura au demo urile cu prezentarea. Ban fara dovezi nu iti vei lua Asa ca pastram doar partea cu Prezentarea 1 Quote Staff DG
SeNzOr AIM Posted 37 minutes ago Author Posted 37 minutes ago Nu stiam unde sa le pun , de aia le am pus aici . Si nu le am pus ca sufar sau ceva , doar nu vreau ban degeaba . 11 minutes ago, NICOLETA said: Ce legatura are prezentarea cu demo-urile? Quote
Owner Carmen. Posted 36 minutes ago Owner Posted 36 minutes ago Chiar acum, SeNzOr AIM a spus: Nu stiam unde sa le pun , de aia le am pus aici . Si nu le am pus ca sufar sau ceva , doar nu vreau ban degeaba . Am zis clar, daca e sa iti iei ban, vom avea dovezi. Asa ca esti liber sa joci linistit 1 Quote Staff DG
scatman Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Ban se poate lua si pentru atitudine ,pentru vorbit vulgar pentru mai multe kestii nu doar pentru WALL cu care ști sa joci după cum singur ai confirmat Zi frumoasa Quote
SeNzOr AIM Posted 28 minutes ago Author Posted 28 minutes ago (edited) Vorbit vulgar ? Nu am injurat nici macar o singura data si nu am jignit pe nimeni direct sau indirect . Si nu stiu ce tot insisti cu wallul cand ti am pus 20 de demouri mai sus , si nu am scor de 10 cu 10 in ele sa zici ca ti le am dat pe alea proaste . Nu mai spun nimic , ramane prezentare dupa cum s a spus mai sus . Numa bine , nu bile cum doreste mickey mai sus 😉 . Edited 28 minutes ago by SeNzOr AIM Quote
boti2026 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Omul este curat in 3 scanari fungun. Daca descarci wall, nici nu este nevoie sa-l rulezi, o sa-ti apara SUSPICIOUS (cu galben) in raport. Deci, nu are cum sa aiba wall. Invatati sa interpretati o scanare... Voi banati pe server pentru SUSPICIOUS... Care nu inseamna in mod neaparat ca persoana respectiva a rulat un hack in acel moment. Poate a avut vreun hack sau are vreun hack prin PC(dar nu este executat in acel moment). Cand apare cu rosu (Cheats Detected).. atunci, da, are rulat un hack(injectat) in acel moment. Bineinteles ca nu sustin ca cei cu SUSPICIOUS sa fie lasati pe server... Le dati kick pana cand se prezinta cu un scan CLEAN... 1 Quote
Recommended Posts