rtz Posted August 29 Posted August 29 Nick: rtzsz SteamID: Adminul care te-a banat: carmen Dovada: nu cred ca trb dovada da nu stiu dc am luat ban
Owner Carmen. Posted August 29 Owner Posted August 29 Nu sti? Mai asteptam si alte raspunsuri? 1 Staff DG
rtz Posted August 29 Author Posted August 29 Nu stiam Carmen, ne dadeau flood pe dual-gaming ne-au spart de 2 ori mixul ca ne picau in continuu aia de la hogs ma jur pe vtm ca nu a fost intentia asta
SenChe Posted August 29 Posted August 29 "Rtzsz" sper ca acum ai inteles motivul banului. Data viitoate fii mai atent la detalii si fara rataciri de memorie. 1
rtz Posted August 29 Author Posted August 29 Da nu se mai repeta imi cer scz pot sa primesc unban ca ma joc mix atat
Stin_16Hz Posted August 29 Posted August 29 Hai să nu ne prefacem că nu știm despre ce este vorba. Ai făcut reclamă/promovare către un alt server de TeamSpeak, și nu unei singure persoane, ci către mai mulți membri ai comunității noastre. Serverul respectiv nu este unul oarecare. Pe acel TeamSpeak se află o persoană implicată în atacurile DDoS asupra TeamSpeak-ului și serverelor noastre de Mix. Mai mult, tu ești membru Staff pe acel TeamSpeak. Deci să vii acum cu o cerere de UnBan și să încerci să prezinți situația ca și cum nu ai avea nicio legătură cu acel server este pur și simplu absurd. În aceste condiții, nu există niciun motiv pentru care să primești UnBan. ꜱᴛᴇᴀᴍ - ᴛᴡɪᴛᴄʜ - ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ - ᴛɪᴋᴛᴏᴋ
Owner Powerel Posted August 29 Owner Posted August 29 Atata timp cat imi chemi oamenii de aici pe server la videochatista aia,o sa fi interzis de mine pe toata comunitatea. Daca baietii decid sa te lase sa joci pe server e problema lor dar pe teamspeak si forum esti interzis de mine. O seara buna 1 Gaming website and community for all gamers online. We aim to provide you with the highest quality gaming experience you can find. Cu stimă și respect administratorul Powerel & administrația Dual Gaming România. Cerere DNS Prezintă-te Noutăți Regulament
Recommended Posts