Amelia Posted August 30 Posted August 30 (edited) Nick: omg Vârstă: 12 Steam / Non-Steam: steam ID Steam (dacă există): STEAM_0:1:480200308 Ore jucate / experiență: 2000+ hrs Motivul pentru care dorești slot: am vazut mesaj in joc pentru aplicare in staff, doresc sa colaborez cu echipa hell, dupa moarte oricum ajung in hell 🙂 la mai mult sunt sigura ca nu voi primi Activitate pe server: cel putin 2 ore pe zi Ai citit și accepți regulile?: Aici, în iadul HELL.DUAL-GAMING.RO, nu există loc pentru haos — doar pentru skill, respect și distracție curată. da Alte mențiuni (opțional): gradul nu este mare si cerintele, sper sa nu fie abuziv cererea data, cunosc comenzile la perfectie amxmodx si rehlds (rcon) Edited August 30 by Amelia editat motivul Quote
Amelia Posted yesterday at 05:40 AM Author Posted yesterday at 05:40 AM 24 minutes ago, zipzap said: Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt și transparent. Prin prezenta, doresc să îmi retrag cererea pentru postul menționat și vă rog să procedați la închiderea acesteia. Cu respect omg. Quote
Recommended Posts