PooKeR Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 (edited) Descriere: Este un addons de tip normal+. Conţine: AmxModx 1.7.6 [Tradus în proporţie de 99%] MetaMod Booster Autor: Scorpions Addons făcut/realizat pentru: eXtreamCS.com Mulţumiri: r1pp - teste. mut2nt - pentru creerea pluginurilor kill & Top10 V3 . Gyuky - sugestie plugin-uri. Versiune: 1.0 Descărcare: MediaFire.com Îmbunătăţiri: - am scos admin_llama şi am adăugat gag. - am scos amxx am like & AAC , apoi am adăugat amx_exec. - am scos pluginul contact_owner din cauza lagului. Pluginuri: AMX Exec -- Comenzi utile AMXX. Advanced GAG -- Cenzurează jucătorii cu limbaj neadecvat HPK -- Dă kick la jucătorii cu LAG. Auto Restart -- Auto Restartează jocul, după prima rundă BCD HudTimer -- Arată timpul bombei! ;Bullet Damage -- Arată DMG-ul făcut de tine la ţintă [ dezactivat ] Top10 V3 -- Un aspect mai frumos top-ului. (Plugin preluat de pe forumul CFG) GameNameChanger -- Schimbă numele de la GAME. Grenade Trail -- Arată o urmă roşie în spatele HE-ului în zbor. Kill -- Un mesaj îţi apare în chat, după ce ai fost omorât. Intro -- Un mesaj la conectarea unui jucător pe server. AMX Who -- Arată adminii online. MSG -- Diverse mesaje informative în chat. AMX ShowIP -- Arată ip-urile playerilor. GhostChat -- Cei morţi pot vorbi cu cei vii. WelcomeMSG -- Mesaj de întâmpinare. Swear Filter -- Filtru de cenzurare a cuvintelor jicnitoare. Comenzi: Pentru a nu mai îmbogăţi acest post, am făcut un document în configs. Acolo aveţi toate comenzile addonsului + descrierea. Module: Activate CODE: SELECT ALL fun engine fakemeta nvault cstrike csx Dezactivate CODE: SELECT ALL ;mysql ;sqlite ;geoip ;hamsandwich ;sockets ;regex Gradele: God -- abcdefghijklmnopqrstu Moderator -- abcdefghijkmnopqrstu Administrator -- abcefijmnpqrstu Slot -- ab Cvar-uri: Setari HPK amx_maxping 100 amx_minrate 2500 amx_minupdaterate 10 amx_maxping_add 10 Setari Game Name Changer amx_gamename "eXtream Mod" Setari Bullet Damage bullet_damage 1 Edited November 13, 2022 by PooKeR Quote Owner: Metin2Algeria
Recommended Posts