aimpRaLea Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Nume : pRaLea Nume Admin : Toata Lumea Motiv : nu avem admin ziua ........si noaptea pe server Dovada (SS / Demo) : Data & Ora : zilnic Alte detalii? nu fac referire la niciunul in mod special dar haideti sa va organizati putin ca din 86886989 de admini sa avem si noi macar unul pe timp de zi si unul pe timp de seara .... nu ne incalzeste cu nimic daca 3 ore sunt 18987989 admini si 20 de ore nu este nimeni ..da stiu toti lucrati,,,,toti aveti treburi....P.S astept sa ma injuri in pvt Sormeo Quote
Owner Carmen. Posted December 12, 2022 Owner Posted December 12, 2022 Sincera sa fiu, reclamatia asta nu isi avea rostul. Adica, banuiesc ca te duce si pe tine capul sa iti dai seama, ca nimeni ,niciodata nu va renunta la a merge la munca pentru a sta sa admineze pe un sv de cs 1.6:))) Stiu si eu ca nu avem admini de dimineata si noapte. Dar nu am ce sa fac, daca nu se gasesc... Incearca tu Domnule Nemultumit sa aduci admini , sau de ce nu, fa o cerere de admin :))) Daca tot plangi atat=))) Iar genu de reclamatii, mai bine adu-le verbal:))) ca e mai ok, ma pot lua de tine , nu de alta Quote Staff DG
aimpRaLea Posted December 12, 2022 Author Posted December 12, 2022 lasa ....mai bine aici ca verbal poate nu ii prind pe aia care la sedinta au spus ca sunt online mereu cand a fost vb de removeuri....afara de wincester pe timp de zi .........ohaaa tata Quote
Winchester Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 "afara de wincester pe timp de zi .........ohaaa tata" . Afara de mine ce ? :)) Quote
Owner Carmen. Posted December 12, 2022 Owner Posted December 12, 2022 Adica tu esti cel mai activ pe timp de zi defapt,singurul=))) Ce iti mai place sa fi laudat:))) Quote Staff DG
Winchester Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Uhhhh multumeescc ❤️ 😘 pupici pralea 😘 😘 :))) Quote
Recommended Posts