sNd. Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 (edited) I . Schimbarea hartii 1* NU avetit voie sa schimbati harta fara vot - Sanctiunile incep de la avertisment verbal pana la remove. 2* Aveti datoria de a va sfatui intre voi inainte de a da la vot - Sanctiunile incep de la avertisment verbal. 3* Aveti datoria de a da la vot minim 3 harti - Sanctiunile incep de la avertisment verbal. 4* Hartile din say /harti (ultimele 9 harti jucate) sunt excluse din vot - Sanctiunile incep de la avertisment verbal. 5* Intre orele 22:00-12:00 se vor juca doar hartile DE_DUST2 sau DE_DUST2X2 - Sanctiunile incep de la suspend 7 zile, pana la -1 la grad sau chiar REMOVE. 6* Votul se va da doar în ultimele 10 minute si se schimba in ultimele 5 - Sanctiunile incep de la avertisment verbal , -1 sau chiar remove. Il. Activitatea pe server 1* Fiecare admin are datoria de a activa minim 30 de minute zilnic sau 1 h in decursul a 2 zile ! Sanctiunile incep de la avertisment verbal , -1 2* Adminii au datoria de a servi playerul si de a fi fidel in totalitate exemplu : daca pe server sunt minim 10 playeri adminul in cauza are datoria de a ramane pe server , si sa fie prezent la apelul celor de pe server , nu plecam pe alte servere cand este un numar de 10 playeri pe server sau 4-4 , puteti juca in alta parte cand serverul este gol . Sanctiunile incep de la avertisment verbal , -1 sau chiar remove. 3* Cel mai important lucru daca un admin este prins cu alt admin pe alt server fara ca un detinator sa stie acest lucru adminul in cauza va primi ban permanent ,Sanctiunile incep de la avertisment verbal , -2 sau chiar remove. 4* Adminii care nu respecta acest regulament si nu vor sa facem sa fie bine si sa socializam intre noi si sa facem ca serverul sa mearga bine si are ceva de obiectat la acest regulament o poate face pe grupul de wap ,forum, FIECARE ADMIN ARE DATORIA DE A LASA UN REPLY COMENTARIU DACA A LUAT LA CUNOSTIINTA !!!! Edited March 31, 2023 by sNd. UPDATE 3 1 Quote official.dual-gaming.ro.mpeg.mp3
aega? Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 (edited) Salut. Am citit noul regulament si exista anumite probleme pe care as dori sa le evidentiez. Capitolul I - Schimbarea hartii 1) Este o regula de bun simt 2) Nu este prezentata neaparat clar. Adminii au obligatia de a fi prezenti pe ts pe perioada cat joaca pe server. Deciziile se iau acolo, iar in cazuri speciale cu u@ pe chatul adminilor. 3) Avand in vedere ca in 99% din cazuri, daca dai 3 harti la vot, rezulta vote failed, de regula 2 care nu s-au jucat inainte este de ajuns, oricum ca si optiuni ai doar inferno, aztec si poate una sau 1 maxim. 4) Nu functioneaza pe server, am intrat mai devreme cu alt nickname ca sa "double check" 5) Nu se poate obliga un admin sa nu joace la 1 dimineata cu 3-4 "roboti" un snow decat print-o simpla forma, scoti harta de pe server, iar regula de mai sus se va aplica de la sine. 6) In teorie asa ar fi, practic, avem no time limit la toate hartile implementat, iar deciziile le iau oricum doar adminii on de pe TS in timp ce se joaca daca schimba sau nu din d2 in functie de numarul de playeri. Capitolul II - Activitatea pe server 1) Poti implementa un astfel de regulament pentru VIP-uri si admini free care sunt in perioada de proba. 2) Este un marketing gresit, oamenii joaca de regula unde au admin sau vip din cauza "avantajului". Sunt de acord sa iti faci treaba cat activezi pe server, ca ai donat sau nu pentru grad, dar odata ce ai iesit de acolo, faci ce vrea muchiul tau. Sunt impotriva ca un detinator sa apere un donator daca e inutil ca admin - nimeni nu e obligat sa suporte un admin pe server daca in loc sa ajute, incurca sau face rau (exemplu - tipul care l-a banat pe spearz parca de 2x) 3) Nu este exprimat deloc coerent... daca ai chef sa te joci pe alt server azi si se afla, iei ban pe serverul unde ti-ai facut treaba. Ulterior esti si sanctionat verbal, primesi si minus 2 sau ciar remove. Trebuie reformult... parerea mea?.. Eu m-as intreba daca as vedea asta ca owner de ce x sau Y cumva joaca in alta parte, si daca ar fi in interesul meu, l-as ademeni sa ramana doar aici. Amenintarile sub forma de lucru important nu au efect decat opus. 4) Mi-am prezentat ideile vs ce am citit, nu am nicio problema daca se fac modificarile adecvate si apoi comentariul este sters. Later edit: am dat disable la Approve content by a moderator, in spiritul regulamentului de mai sus: FIECARE ADMIN ARE DATORIA DE A LASA UN REPLY COMENTARIU DACA A LUAT LA CUNOSTIINTA !!!! Edited March 31, 2023 by aega? 1 Quote
Maskill Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 L-am citit de 4 ori nici o data nu am scris ca am luat la cunostinta ...hai sa fiu si eu in randul lumi 1 1 Quote
Recommended Posts