odo Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 (edited) Pentru a ne cunoaČte unii pe alČii mai bine, haide sÄ ne prezentÄm Ć®n acest topic!š Ā PuteČi urma modelul de mai jos, pe care Ć®l puteČi adÄuga ca rÄspuns mai jos sau puteČi sÄ fiČi creativi Či sÄ faceČi o prezentare dupÄ placul vostru! Nume real: VĆ¢rstÄ: De la ce vine numele din joc: Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: Jocul preferat: Cum am descoperit serverul: Care este adminul preferat: O pozÄ cu mine: Link reČele sociale (Facebook, Instagram, etc.) Ā Edited May 8, 2023 by odo 1 Quote
odo Posted May 9, 2023 Author Posted May 9, 2023 (edited) Ā Nume real: Cristina Roxana Alexandru VĆ¢rstÄ: 22ā¦š„ø De la ce vine numele din joc: Odoamne, varianta lungÄ. MulČi colegi de joc obiČnuiau sÄ aibÄ reacČia asta cĆ¢nd jucam Ć®mpreunÄ la adresa mea, pĆ¢nÄ cĆ¢nd a devenit o poreclÄ:)) Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: O cafea Ć®n oraČ cu persoane dragi, o narghilea la o terasÄ, o noapte la un stand-up, o plimbare cu bicicleta. Oricare este o variantÄ bunÄ pentru mine. Jocul preferat: C.S. 1.6 š Cum am descoperit serverul: anul trecut, cÄutam un server unde sÄ pot juca, am rÄmas plÄcut surprinsÄ de server Či de staff, iar de curĆ¢nd m-am alÄturat Či eu vouÄš¤š Care este adminul preferat: niciunul! CÄ nu daČi vot la server. O pozÄ cu mine: disponibilÄ pe TS! Link reČele sociale (Facebook, Instagram, etc.) - Edited May 9, 2023 by odo 1 Quote
EmiEmil Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Nume real: Anghel Mihail - Emilian VĆ¢rstÄ: 26Ā De la ce vine numele din joc: Emilian Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: O plimbare pe munte :) Jocul preferat: Call of Duty (in general shooter sa fie) Cum am descoperit serverul: Cu ajutorul unei prietene Care este adminul preferat: - O pozÄ cu mine: Sunt timid nu aratĀ š Link reČele sociale (Facebook, Instagram, etc.): - Ā 1 Quote
w7_wanTeD^[X] Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 (edited) Nume real: Ignat Cristian-Laurentiu VĆ¢rstÄ: 31 De la ce vine numele din joc: w7_wanTeD^[X] (w7 -windowS7,si wanTeD de la NFS MosT Wanted) Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: Bere ,tuica, cs si odihna!!(+mancare) Jocul preferat: CS 1.6, COD,NFS(123456 cate-o fi) Cum am descoperit serverul: Am intrat pe profilul lui Patrafir uratu' si iata-ma! Care este adminul preferat: Momentan toti is de o caterinca! O pozÄ cu mine:Ā Ā https://imgur.com/a/gC3MMYKĀ cea din mijloc e Fetita meaĀ š Link reČele sociale (Facebook, Instagram, etc.) FB-https://www.facebook.com/cristian.ignat.902, E-mail - xteme.12@gmail.com! Edited May 20, 2023 by w7_wanTeD^[X] 1 1 Quote Ā
senzorfurien Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Nume real: Vinatoru Ionut - Alexandru. VĆ¢rstÄ: 28 De la ce vine numele din joc: de la un senzor ;d Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: Fotbal & Timpul cu sotia si copilu :x Jocul preferat: Counter-Strike & E.A F.C Cum am descoperit serverul: Game-Tracker. Care este adminul preferat: Nu am. O pozÄ cu mine: - Link reČele sociale - Mai Tarziu. 1 Quote
Serban Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 Nume real: Serban VĆ¢rstÄ: 25 De la ce vine numele din joc: De la numele meu š Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: Bere/Cs/Movie/Girl Jocul preferat: Cs Cum am descoperit serverul: Pe internet. Care este adminul preferat: Debea am intrat , nu cunosc mai pe nimeni , astept sa va cunosc. O pozÄ cu mine: o am pe profil , daca e disponibil pe ts . š Link reČele sociale (Facebook, Instagram, etc.) Da-mi niste timp nici chiar asa din scurt imi ceri fb . š 1 Quote
rK.mZq Posted June 9, 2024 Posted June 9, 2024 Nume real: RĆ£zvan VĆ¢rstÄ: 35 De la ce vine numele din joc: Initialele numelui Cum aratÄ un week-end perfect pentru mine: leneveala Jocul preferat: Dota2 Cum am descoperit serverul: Am dat find servers in CS si mi-a aparut. Care este adminul preferat: N/a O pozÄ cu mine:Ā me Link reČele sociale (Facebook, Instagram, etc.)Ā FBĀ insta 1 Quote
Recommended Posts