Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele dumneavoastră:myky
 Numele adminului:jeteve
 Data şi ora la care s-a produs incidentul:17 08 2023
 Motivul plângerii:juca prea bine omu
 Dovezi (poze/demo):https://easyupload.io/bieeji              
DESCRIERE : mi sa parut ca respectivul ADMIN juca prea bine si eram toti baietii pe ts si din gluma una alta iam cerut eu un demo si el mi la dat si eu lam scanat cu un program necumparat, dupa care am cumparat acel program pentru o verificare mai buna (pe langa acel program de scanat demouri am cumparat si un cod aimware sa dovedesc ca programul de scanat functioneaza si este unica solutie pe langa verificare in pc AMANUNTITA de a prinde un CODAT) codul pe care lam cumparat trece de SS WG.... in schimb nu trece de demoscanner.
  • Like 4
Posted

Salutare. Urmare a discutiei si prezentarii, decizia este ca jeteve va fi banat permanent pe official si respawn.

• Like 3

banner.jpg 

Posted

HAHAHAHA, si el imi suferea mie pe teamspeak:))))) la 48 de ani ai lui sa joace cu coduri , este de toata jena, RUSINEEEEE!!!!

• Like 3
  • Haha 1
Posted

in primul rand versiune cumparata la unreal demo scanner nu exista si daca da vreau dovada. In al doilea rand fisierul demo (jetevini) nu exista aici !

Versiunea din acest video de la myky de la aplicatie e 1.53b15 (uitati-va bine in video) !!! :)))) prima versiune de unreal demo scanner din "1989 TOAMNA"

Ultima versiune actualizata de anul acesta din martie a programului este 1.68.12. care nu da erori asa multe.

Cate versiuni are acest program atatea rezultate au demourile. uitati-va aici https://cs16cccp.ru/forum/topic?id=155&page=8 la comentariul (foto) barborrosa Unreal Demo Scanner [ 1.53b15 ] scan result:
[INFO] Lost attack flag: 12.
Detected [MOUSE JUMP] bind. Detect count:206
Detected "+jump;wait;-jump; like alias". Detect count:22
Mouse jump / alias ratio: 10,7%
Scan completed.    

ATENTIE IN VIDEO !!!!!!!!!!!  LA SCAN RESULT ESTE DOAR ( DETECTED: MOUSE JUMP  BIND. DETECT  COUNT 29 )

Doar atat a detectat !!!!

ATENTIE !!!!!!!!!!! Iar mai sus pune :  [LAG] Warning! Player has lag and previous detection can be false!

/traducere/

([LAG] Atenție! Jucătorul are lag și detecția anterioară poate fi falsă!)

Ceea ce vreau sa aduc la cunostinta este ca versiunile anterioare ale acestui program sunt eronate !!!!!!

Diferenta este ca : unele coduri cum ar fi aimwear cumparat  il detecteaza toate versiunile de aplicatie 

Oricum felicitari pentru codul achizitionat m.y.k.y 😄 Sa nu ti se para straniu ca o sa iei ban pe toate serverele !

• Like 1
Posted

DEMO jetevinimiki.dem
Start demo analyze.....
Demo / Game protocol : 5 / 48
Game : cstrike  Map : "maps/sea_dust2.bsp" (CRC "-365968322")
Username and steamid : jeteVINI G1! [STEAM_0:1:36524304]
[INFO] Player changed sky name from "trainyard" to "desertrd" at (15,30072):00h:00m:15s:301ms
[LAG] Warning! Player has lag and previous detection can be false!
[WARNING] [AIM TYPE 8.2 WEAPON_AK47] at (361,9796):00h:06m:02s:195ms
[PLUGIN] AMXX Plugin not found. Some detects is skipped.
[PLUGIN] Possible false detect one of aimbots: [AIM TYPE 1.6].
Unreal Demo Scanner [ 1.68.12 ] scan result:
Detected [MOUSE JUMP] bind. Detect count:29
Scan completed. Scan time: 0:00:06
Demo playing time: 00:00:00 ~ 00:08:30 seconds.

Posted

Unreal Demo Scanner [ 1.68.12 ] scan result:
Detected [MOUSE JUMP] bind. Detect count:29
Scan completed. Scan time: 0:00:06
Demo playing time: 00:00:00 ~ 00:08:30 seconds.

Posted

Cand cineva are grad de overwatcher :classic_cool: are tot dreaptul sa faca verificari  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Nu stiu de ce va luati dupa un anume M.Y.K.Y

Daca maine vine un oarecare si zice ca eu ma joc cu cod voi ma banati !!!!!!!! :)))))))))) fara dovezi concrete 😞 pacat

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...