Ajax Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Am inteles ca s-a intamplat sa-mi iau kick de 2 - 3 ori. Dar de 10 - 15 ori deja e prea mult. Asa ca am decis sa vin cu aceasta sugestie. Fiecare admin sa foloseasca amx_who inainte de a da kick pentru a vedea ce jucatori au rank. Si daca le este prea greu s-o faca,sa se creeze un sub-forum pentru Kick-List Admini. Pentru ca fiecare admin sa isi faca un Kick-List Admini precum Ban-List Admini pentru a vedea cati jucatori cu rank de VIP isi iau kick pe tema asta de a se face loc. 1 1
Domenii Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Inutil post, chiar și noi deținătorii dacă nu jucam și stam afk primim kick, pentru a face loc unui player care dorește sa între pe server și sa joace. 1 1
Ajax Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 Acum 5 ore, Domenii a spus: Inutil post, chiar și noi deținătorii dacă nu jucam și stam afk primim kick, pentru a face loc unui player care dorește sa între pe server și sa joace. Scuze pentru post x2. Dar eu nu am fost afk pentru a-mi lua kick. Am asteptat 5 minute sa intru pe server,si mi-am luat kick instant,fara sa fiu afk. Si in alte dati aceeasi chestie,daca am scor 0,imi iau kick. Daca am scor 3 cu 2,iar imi iau kick. E aiurea treaba asta. 1
aDy- Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Dupa cum spune si domenii , inutil post !!! Daca intri cu noi pe ts3. Intotdeuna gasesti pe cineva sa iti faca loc pe sv. 1 1
Recommended Posts