ptk / CCD Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Nick: ptk / CCD IP: 193.106.124.43 SteamID: STEAM_0:0:1196269523 Data: 03.11.2023 Dovada: mi s-a cerut wargods. Mie nu imi merge pe laptop browser-ul pentru a descărca aplicația, întrucât este unul vechi și am windows XP, am vorbit cu un vecin și mi-a pus pe stick worgods, dar în momentul în care vreau să instalez pe laptop apare o eroare. Atașez mai jos dovezile. Multumesc! Atașez și un demo: https://file.io/AZIahlfxip5s 1
Domenii Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Refă cererea, respectă modelul, adminul care te-a banat? Momentan 2
PuFFz0R Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) In opinia mea orice jucator care nu poate da wg indiferent de motive ramana ramane cu prezumtia de vinovat! Edited November 4, 2023 by PuFFz0R 1 1
Ganea Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Eu cred ca trebuie sa mergem pe prezumtia de nevinovatie pana il prindem! Pro Unban!👹 3 1
Minion Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) E simplu, nu poti dovedi ca ești curat sau cu cod, așa ca pana când vii cu o dovada ca nu ai nimic suspect sau cod, banul rămâne, multumesc! CONTRA! Edited November 4, 2023 by Minion 1 1
3Ffects Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Îmi pare sincer rău, dar acum nu poți dovedii că în acel moment nu aveai ceva , sincer ai merita o șansă ca orice om…colegii mei vor decide , toate cele bune 🙏 Edited November 4, 2023 by 3Ffects 1 1
myky Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 In opinia mea nu exista asa ceva regulile sunt simple daca nu poti da WG nu mai juca pe sv public.... 3
Owner Carmen. Posted November 4, 2023 Owner Posted November 4, 2023 Ma bag putin in seama. Nu dau pro sau contra, dar vreau sa adaug o parere. Uitati-va la poze. Are windows XP, iar in joc are maxim 40 fps. Asta demonstreaza ca are pc slab. Plus poza cu faptul ca nu poate rula wargod (de pe stick) si ca nu poate accesa siteul wargod. Intentia lui exista, PC-ul nu-i permite. Parerea mea, nu ar trebui sa primeasca contra pt asta, si automat verificat prin alte metode (screenshots, demo). Wargod nu este singura si cea mai fiabila metoda de a verifica un jucator in Cs 1.6 :) 7 1 Staff DG
aega? Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ai un demo de pe server care a inregistrat automat toata mapa pana sa iei ban la tine in cstrike. Numele cu care il gasesti in fisierul cstrike este ori: Autorecorded_demo.dem ori [STEAM_0_1_id-ult-au]Autorecorded_demo.dem Incarca-l, ma uit si daca e totul ok, o sa fi debanat. 2
ptk / CCD Posted November 4, 2023 Author Posted November 4, 2023 https://uploadnow.io/f/dbFdnSc acesta este un demo pe care l-am găsit în cstrike, mai am altele, dar de pe alte servere. 2
Domenii Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 4 hours ago, ptk / CCD said: https://uploadnow.io/f/dbFdnSc acesta este un demo pe care l-am găsit în cstrike, mai am altele, dar de pe alte servere. Îmi pare rău că nu te pot ajuta, nu am acces momentan la un PC sau laptop, dar o să redirecționez demo-ul către colegii mei și sper ca vei fi ajutat în cel mai scurt timp 2 1
7sky Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) hi, what can I say about the demo that you provided, I completely watched it manually, it doesn't last long, only 15 minutes, the demo is clean. I also checked the demo at UDC. there was one white WARNING, I checked it manually, at 7 minutes 47 seconds you were shooting at the wall at that moment. the program is designed in such a way that even a shot into a wall or, for example, into the air can trigger a warning. hence, based on what I've seen. I can tell you're CLEAN. I just don't know if this is a demo with the map we need or not. if yes. say Edited November 5, 2023 by 7skyfrod[a] 2 1
Recommended Posts