coca cola Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 (edited) salut colegi , m am mai uitat si pe alte servere si am mai vazut cate ceva fain , va rog sa votati la fiecare daca sunteti deacord sau contra , 1 -daca vreti sa se puna dupa ce se da revive macar un pic de timp sa poti sa pleci de acolo , 2 - Alta ideee ar fi sa se poata si mina cei morti nu doar sa se dea revive , si in momentul in care minezi un cadavru si cineva il detoneaza sa se puna frag pentru cine l a amorsat 3 - Am mai vazut pe un sv o chestie faina de craciun , aveau desenat pe arme un mos craciun iar cand montau bomba era un brad 🙂 raspundeti la fel , puneti : 1- raspuns 2- raspuns 3 - raspuns Edited November 17, 2023 by coca cola 1 1
Beanco Andrei Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 Contra. Cu reviveul.cr3d ca e ok asa cum este. 1
7sky Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 let it remain a simple, clean public, without any zombie mods. 2
3Ffects Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 Pentru 1 și 3 ai PRO ,pentru 2 nu stiu ce sa spun ar fi prea multe moduri
aega? Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Salut. la 1 implementarea ar dura si nu ii vedem rostul pentru ca nu ar mai fi fun la 2 avem deja prea multe plugins, care produc erori din cand in cand la 3 produce lag, la sedinta s-a decis NU categoric Multumim pentru propuneri, orice idee daca ajuta sau este usor de facut va fi luata in considerare. 1
Recommended Posts