Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
 Numele dumneavoastră: abc
 Numele adminului: Stirile (sau alt "jmecher") 
 Data şi ora la care s-a produs incidentul: 4Decembrie seara
 Motivul plângerii: Da kick-uri la mai multi playeri,(poate va intrebati daca eram noi afk, nu, nu eram noi afk, chiar jucam! ) iar explicatia o vedem mai jos. Nu este un model bun, nici frumos, din partea lui. Redresam asemenea caractere, sau suntem pe "smecherii"?! Vorbe aruncate in vant si apucaturi din acestea, poate oricine! Unii chiar donam si vrem sa jucam in liniste. Pe langa ca,unii admini nici nu te baga in seama, cand raportezi ceva, mai vin si cu asemenea apucaturi. 
 Dovezi (poze/demo):

20231204_194427.jpg

Edited by abc
Poza
  • Like 1
  • Confused 2
Posted (edited)

Nu știu de unde ai scos asta. Din păcate, pentru tine, nu am ce să zic. Nu am dat eu kick, așa că nu știu de ce ai creat acest topic. Eu dau kick la cei cu lag de 150+ pentru a permite accesul VIP-urilor noastre.

edit aega? ... era o virgula pusa gresit

Edited by aega?
  • Like 6
  • Thanks 1
  • 3Ffects locked, unlocked and locked this topic
Posted

Salutare!

Bine ai venit în universul nostru plin de acțiune! 

Deci, pe lângă regulile simple pe care le știe toată lumea, echipa noastră are o strategie secretă pe TS3.
VIP-urile și adminii care se conectează sunt ca niște vedete care-și rezervă loc VIP pe server, astfel încât să nu stea la coadă și să piardă din prețioasele lor minute.

Apropo, avem cam 400 de accese active în prezent, și suntem mândri să fim pe dual-gaming de un an întreg!

Desigur, ca să fim transparenți, avem și niște reguli simple, pentru că suntem civilizați și știm cum stă treaba:

1. Regulament pentru admini și VIPs - Aruncă o privire aici: [link magic]
2. Regulament schimbare hărți - Pentru că schimbările sunt bune: [
link și mai magic]

Iar dacă simți că poți să faci mai mult decât să stai și să te joci, dă-ne un semn pe forum! Hai să împărțim sarcinile, să fim o echipă tare!

Și, ca să nu uităm, suntem oameni, nu zei! Uneori facem și noi gafe, dar asta ne face și mai umani. Și tu, dragul nostru jucător, nu uita să te bucuri de joc și să nu ne iei prea în serios.

Hai și pe Teamspeak3, cu sau fără microfon, să fim cu toții în același vibe! Distracție plăcută!

• Like 7
  • Thanks 3

banner.jpg 

• aega? unlocked this topic
Posted (edited)

good luck and have fun.

SPECTRAL edit: @7sky do not create a post if you dont have anything to say related to the subject/topic. This is called post hunting and is not allowed. Take this as an advice for future posting. Next time you will get a warning. 

Screenshot_18.thumb.png.991c4b625d2e6cc42882d9229956c349.png

Rules: https://dual-gaming.ro/forum/index.php?/topic/4556-dual-gaming-forum-rules/#comment-30394

Edited by SPECTRAL
  • Like 3
  • Thanks 1