planetara Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Planetara sunt si vin cu o propunere PRO si CONTRA Eltt3p - vreti sa mai faca parte la noii in comunitate? PRO inseamna ca vreti sa mai fie cu noii CONTRA nu mai vreti sa fie cu noii Astept pareriile voastre . va multumesc ! 1
PuFFz0R Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Strict parerea mea! Serveru merge struna ,sunt playeri si comunitatea s-a dezvoltat destul de mult ! Nu cred ca avem nevoie de playeri in jurul carora seunt atatea controverse si suspiciuni de cheaturi! Dupa.pozele postate astazi sunt vontra ramanerii lui ! REPET parerea mea! 1
aega? Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 PRO, a dat demo si ss de jde ori, nici nu are de ales cand sunteti 10 vs 1. Daca vor exista dovezi ca joaca cu necuratu' va fi banat ca orice jucator de rand. 3
7sky Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 It's just a shame to read all this.....until there is evidence, you cannot prohibit a person from playing. 1
Adrian Leo Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Contra Si eu sunt de parerea ca are ceva 1
ch1n3z Posted January 20, 2024 Posted January 20, 2024 Contra 1: nu joaca de pe steam , de acolo si avatarul care il are 2: faceti demo si va uitati cu incetinitorul , ce explozie are la gloante 3: nu are recoil deloc la arma "ak47 in special" , oricat ai incerca sa controlezi recoil din mouse nu iti iese 1 1
Beanco Andrei Posted January 20, 2024 Posted January 20, 2024 Contra pnt mine tot aia e daca e sau nu... 1
aega? Posted January 21, 2024 Posted January 21, 2024 1. @planetara nu ai respectat modelul 2. @planetara nu stiu de unde ideea mareata de a interzice pe cineva 3. @planetara adminul care a facut pozele este in acceasi echipa cu o parte dintre voi, care daca te omoara unu' dintr-o pozitie mai ciudata, din nimereala sau prin nuj ce perete, gata - codat. 4. @planetara pana pe data de 28 ianuarie ai ocazia sa dovestesti cu demo, ca Eltt3p "triseaza", caz in care daca nu o poti face, cobori la VIP. 5. Adminul care a facut pozele a ramas fara vip in aceeasi zi pentru ca abuza si se urca pe harta 6. @all din gasca vesela - puteti pleca de astazi de aici, preferabil pe un server cu roboti si multi afk, ca sa va hraniti orgoliul. Restul vom discuta peste FIX o saptamana la sedinta. Pentru cei care inc aveti mai avea acces pana atunci. 6
Recommended Posts