Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
 Numele dumneavoastră: abc
 Numele adminului: vip : El bozuco
 Data şi ora la care s-a produs incidentul:03.04 ora 22:00 ca.
 Motivul plângerii: Era pe mapa(Gen pe acoperis, sus, Mapa amr! Nu ajungi cu 1 jump!). Cand i -am spus sa coboare, a sarit cu jigniri. Mesajele de pe server zic ca, se scoate vipul, daca te urci sus, acum sa vedem, sa tin minte.
P.S. Nu fiti tari in tastatura, unii, va stiti voi, ramaneti civilizati, in banca voastra,zic.
 Dovezi (poze/demo):
Citat

Citat

[DEAD] [VIP-PAYED] abc : el bozo jos

XiNeRO* dropped XiNeRO* has left the game

MiKrI_MaUs!! killed DUM@ with awp

[VIP-PAYED] El Bozuco : taci i9n p1m

[VIP-PAYED] El Bozuco : si invata regulile

g@rdian\/ Zsm : abc joaca

g@rdian\/ Zsm : si taci
[DEAD] [VIP GOLD] NATURAL : are dreptate  abc
[REVIVE-TEAMMATE] To revive a teammate, press and hold E!
[DEAD] [VIP GOLD] NATURAL : la injurat
[DEAD] [VIP GOLD] NATURAL : urat acum de paste

[VIP GOLD] NATURAL : a zis sa bage scarba undeva

Edited by abc
Posted
1 oră în urmă, abc a spus:
 Numele dumneavoastră: abc
 Numele adminului: vip : El bozuco
 Data şi ora la care s-a produs incidentul:03.04 ora 22:00 ca.
 Motivul plângerii: Era pe mapa(Gen pe acoperis, sus, Mapa amr! Nu ajungi cu 1 jump!). Cand i -am spus sa coboare, a sarit cu jigniri. Mesajele de pe server zic ca, se scoate vipul, daca te urci sus, acum sa vedem, sa tin minte.
P.S. Nu fiti tari in tastatura, unii, va stiti voi, ramaneti civilizati, in banca voastra,zic.
 Dovezi (poze/demo):

@abc chiar daca te jignit sau ce a zs nu trebuie sa incepi si tu sa jignesti etc.. exista u@ sa anunti administratia servarului .. si cum am zs daca il vedeam acolo primea slay , si tot asa pana la kick ... stai linistit ca nu fac exceptii daca sunt adminii sau vip player . si despre reguli ale servarului sunt respectate dar din cand in cand se mai gaseste cineva sa mai sara "calul" 

Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊
                                                                                                               ♛               

Posted

M-a jignit, nu trebuia sa il lasi asa! Dar a fost mai simplu sa imi spui mie "Taci" La cum  a inceput domnul sa ma atace, trebuia sa ii dai direct gag, sau e normal limbajul lui de inceput ?! Mai bine ati lasat sa degenereze, ca ati fost concentrati pe joc.

Posted

dupa cum am vazut ai fost atent la chat .. si daca te uiti  atent nu am stiut despre ce este vorba, si te am intrebat cn si ce ... si ai inceput si sa faci ca trenul .si nu eram numai eu online dupa cum ai vazut > data viitoare te rog sa folosesti u@ si unul dintre admin o sa ia masurile necesare . ( din partea mea are un avertisment pentru saritura dubla pentru a urca pe mapa ) data viitoare il sanctionez . nu pot fi atent la toti jucatori in accelasi timp > Multumesc 

• Like 1

Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊
                                                                                                               ♛               

Posted

Reclamația trebuie să aibă și dovezi data viitoare Te rog frumos să aduci dovezi cum că a fost pe mapă + dovezi pentru că te a jignit. Asta în cazul în care nu se rezolvă nimic pe server

:HdS7Kws:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...