fNKje Posted September 13 Share Posted September 13 Nick : fNKje Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : n-am ts3 Nume canal TS3 : - Contact owner : Discord : fnkje sau forum Moderatori categorie : fNKje Sub-Forumuri: DNS+Link cerere DNS : GO.DUAL-GAMING.RO Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/185.254.98.51:27015/ ★ [ GO ] ★ Regulament General ★ [ GO ] ★ Anunturi Generale ★ [ GO ] ★ Zona Administrativa [ sub forumurile urmatoare ] ★ [ GO ] ★ Banlist Admini , ★ [ GO ] ★ Cerere Admin , ★ [ GO ] ★ Cerere Unban , ★ [ GO ] ★ Reclamatii Admin , ★ [ GO ] ★ Retragere / Inactivitate ★ [ GO ] ★ Ore pe server [ cu redirect https://www.gametracker.com/server_info/185.254.98.51:27015/top_players/ ] ★ [ GO ] ★ Propuneri / Sugestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Carmen. Posted September 13 Owner Share Posted September 13 Categoriile au fost create Gradul a fost adaugat Pentru alte modificari, PM Staff DG Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNdless Posted September 14 Share Posted September 14 (edited) Redeschid acest topic cu aprobarea lui @Carmen. @fNKje Am modificat subforumul cu un redirect direct catre site-ul GT cu orele. Linkul direct se acceseaza cu click pe * [ GO ] * Ore pe Server Doar ca la accesarea site-ului apare aceasta eroare : Tradus inseamna : Citat Nu am putut găsi serverul pe care l-ați solicitat. Câteva motive posibile pentru această eroare includ: Adresa URL pentru acest server a fost introdusă greșit sau incorectă. Adresa IP, numele DNS și/sau portul acestui server s-au schimbat. Acest server a fost șters sau nu a fost încă adăugat la GameTracker. Daca ai sters serverul de pe site sau ai postat ip-ul gresit , te rog sa modifici sau sa dai un reply daca ai nevoie de ajutor . EDIT : In urma mesajului primit de tine , am actualizat noul IP . Multumim frumos , pentru noi modificari aduse te rog sa trimiti un mesaj la administrator sau sa creezi un nou topic cu titlul [ Cerere ] Modificare Sectiune GO.DUAL-GAMING.RO ! Succes cu serverul ! Topic inchis ! Edited September 14 by eNdless Administrator Alba.Dual-Gaming.Ro Classic - The story goes on Discord : endlesstheone e-mail : endlesscristi12@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts