ITs*Fur*Curent Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 Nick:CoDeXa IP: SteamID:1:0:2022011756 Data:Nu stiu cand si cum am luat ban ca nu eram prezent Adminul care te-a banat:Posedatul Motiv:Limbaj Dovada:Eu nu am m ai intrat de 10 zile pe server ca am fost in vacanta, azi am vrut sa intru si imi zice ca am ban.
PoSeDaTuL Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 (edited) Salutare ! Vin cu argumente împotriva ta și cred că știm cu toții De ce primești tu ban ”Nefăcând nimic” O să cenzurez cuvintele pe care văd că tu nu le poți astâmpăra. Să te anunț ! Chiar dacă ai plătit pentru VIP, asta nu înseamnă și că ai dreptul să vorbești atât de urât pe server. Și din păcate nu te am atenționat o singură dată am făcut o de nenumărate ori [DEAD] CoDeXa: astia care stati in baza la tero , ar trebui sa fiti f*t*ti in cur [DEAD] CoDeXa: bagamias pl in creieri tai [DEAD] CoDeXa: f*t net [DEAD] CoDeXa: mars m* Și lista continuă din ce în ce mai mult Două săptămâni poți să iei liniștit o pauză Dar bineînțeles Vreau să aud și părerile colegilor @Demos @PuFFz0R @Zsm @Ask @Beanco Andrei @aDy- Edited September 27, 2024 by PoSeDaTuL
Zsm Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 Da Lasa l la ban o perioada pentru reglarea limbajului ! ♛ Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊ ♛
PoSeDaTuL Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 2 ssaptm ramai cu ban, dupa daca te mai priind te banez PERMANENT @ITs*Fur*Curent
Recommended Posts