Jump to content

Recommended Posts

Posted
TTDDGaW.png

Nick:CoDeXa

TTDDGaW.png

IP:

TTDDGaW.png

SteamID:1:0:2022011756 

TTDDGaW.png

Data:Nu stiu cand si cum am luat ban ca nu eram prezent

TTDDGaW.png

Adminul care te-a banat:Posedatul

TTDDGaW.png

Motiv:Limbaj

TTDDGaW.png

Dovada:Eu nu am m ai intrat de 10 zile pe server ca am fost in vacanta, azi am vrut sa intru si imi zice ca am ban.

Posted (edited)

Salutare !
Vin cu argumente împotriva ta și cred că știm cu toții De ce primești tu ban
Nefăcând nimic

O să cenzurez cuvintele pe care văd că tu nu le poți astâmpăra.

Să te anunț !
Chiar dacă ai plătit pentru VIP, asta nu înseamnă și că ai dreptul să vorbești atât de urât pe server.

Și din păcate nu te am atenționat o singură dată am făcut o de nenumărate ori

[DEAD] CoDeXa: astia care stati in baza la tero , ar trebui sa fiti f*t*ti in cur

[DEAD] CoDeXa: bagamias pl in creieri tai

[DEAD] CoDeXa: f*t net

[DEAD] CoDeXa: mars m*

Și lista continuă din ce în ce mai mult

Două săptămâni poți să iei liniștit o pauză Dar bineînțeles Vreau să aud și părerile colegilor

@Demos
@PuFFz0R
@Zsm
@Ask

@Beanco Andrei
@aDy-

Edited by PoSeDaTuL
Posted

Da Lasa l la ban o perioada pentru reglarea limbajului ! 

Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊
                                                                                                               ♛               

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...