PoSeDaTuL Posted October 28 Share Posted October 28 (edited) PoSeDaTuL: Salutare Costin ! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea ! Costin ✘ 🇪🇸: Salut ! PoSeDaTuL: Ca început aș vrea să știm câți ani ai, unde locuiești și cu ce te ocupi? Costin ✘ 🇪🇸: Am 23 de ani mai am o luna si fac 24 de ani , Locuiesc in Romania - Ploiesti , Ocupatie: Nu pot spune . backstage : PoSeDaTuL: Te știu de aproape 8-10 ani. Ce căcat lucri mă? Faci striptease? :)) Costin ✘ 🇪🇸 Pot spune doar atat . Firme PoSeDaTuL: Descrie-te prin 3 cuvinte sau folosind o fraza ! Costin ✘ 🇪🇸: Sunt un baiat ambitios , sincer , deschis , caterinca etc... PoSeDaTuL: Spune mi un top3 cântăreți preferați? Costin ✘ 🇪🇸: Dani Mocanu , Florin Salam , Cashflow PoSeDaTuL: Care sunt calitătile si defectele tale? (3 calități / 3 defecte ) Costin ✘ 🇪🇸: Calități: Curios , Sociabil , Incredere Defecte: incapatant , grabit , pun orice la suflet PoSeDaTuL: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? Costin ✘ 🇪🇸: Singurul meu lucru pe care il doresc este, sa numai am incredere 80% in oameni de nimic in ziua de astazi toti sunt pe interes. PoSeDaTuL: Ne poti Povestesti o intamplare amuzanta prin care ai trecut? Costin ✘ 🇪🇸: O intamplare amuzanta este cand ma duc la Pescuit cand altu prinde peste la 10 kg si altu prind la 400 grame pestele =)))) mai departe altele particular =)))) backstage : PoSeDaTuL: Și eu care am crezut că ți e frică de pește că te bate :)) Costin ✘ 🇪🇸: Pestele mai sare si din juvelnic sau pestoaica =))))) PoSeDaTuL: Spune-ne, cum decurge o zi din viata ta? Costin ✘ 🇪🇸: Viata mea decurge in felul urmator : Ma trezesc la 9:30 dimineata plec beau cafeaua cu prieteni , dupa imi fac treaba mea vin acasa seara , relax pe calculator sau plec afara tot asa relax sau toata ziua relax cum decurg lucrurile. Am o viata lejera ! Pentru astia care vorbesc prost pe internet ! Acum vor urma câteva întrebări haioase, să vedem cum te descurci ! 😛 Țin să menționez că acest întrebări le am făcut oral și a avut câteva secunde pentru a răspunde la acestea PoSeDaTuL: Ești pregătit? Costin ✘ 🇪🇸: Da PoSeDaTuL: Cum e corect? pinguinii zboară sau penguinii zboară Costin ✘ 🇪🇸: pinguinii zboară răspuns greșit răspuns corect: pinguinii nu zboară PoSeDaTuL: Câți pitici are Cenușăreasa? Costin ✘ 🇪🇸: Nu are pitici doar Alba Ca Zapada răspuns corect PoSeDaTuL: O maimuță o veveriță și o pasăre se întrec până în vârful unui cocotier. Cine ajunge primul la banane? Costin ✘ 🇪🇸: Pasare răspuns greșit răspuns corect: cocotierul nu face banane PoSeDaTuL: cea mai rapidă pasăre care se deplasează cu picioarele este...? Costin ✘ 🇪🇸: Soimul răspuns greșit răspuns corect: Struțul PoSeDaTuL: Câte animale a luat Moise pe Arca lui? Costin ✘ 🇪🇸: Pe Arca lui Noe au fost răspuns corect Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru DUAL-GAMING PoSeDaTuL: Ce te-a făcut să alegi Această comunitate? Costin ✘ 🇪🇸: Am ales acesta comunitate pentru ca imi place foarte mult si oameni de nota 1000 PoSeDaTuL: Acum cât timp în urmă Ai venit pe DG și cu cine ai avut primul contact? Costin ✘ 🇪🇸: Am venit in Martie 3 ,2023 . Primul Contact Powerel si Carmen. PoSeDaTuL: Poti enumera 6 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, despre fiiecare 2-3 cuvinte Costin ✘ 🇪🇸: @Carmen.- Foarte de treaba si pune suflet de nota 1000 @Powerel - Om de nota 1000 @Ask - Om de nota 1000 @eNdless- Om de nota 1000 @Dănuț.. - Om de nota 1000 @dennyss - Om de nota 1000 . Toti sunt de treaba nu am ce sa zic, nu am ce sa zic mai mult, nu am ce, adv spun PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii DG? Costin ✘ 🇪🇸: Comunitatea DG sa ne implicam mai mult cu cat putem. PoSeDaTuL: Cum ti s-a parut interviul? Costin ✘ 🇪🇸: Foarte Frumos PoSeDaTuL: vrei să propui pe cineva pentru următorul interviu? Costin ✘ 🇪🇸: @Dănuț.. PoSeDaTuL: Încă o dată Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea ! Sper că te ai simțit bine și că te ai distrat ! Îți doresc să ai o săptămână ușoară ! Costin ✘ 🇪🇸: Multumesc mult de interviu. Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - Costin ✘ 🇪🇸 Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" / Părere Edited October 28 by PoSeDaTuL 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts