PoSeDaTuL Posted November 5 Share Posted November 5 (edited) Având în vedere că este un nou început de săptămână, în această seară o avem prezentă pe @Carmen.. Haideți să o cunoaștem mai bine PoSeDaTuL : Salutare Carmen ! Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea de a lua parte la acest interviu Carmen. : Buna Stresule😂 PoSeDaTuL : ca început aș vrea să știm câți ani ai Și cu ce te ocupi Carmen. : Am 29 de ani și mă ocup cu drag de casă și familie. Rolul meu ca și casnică îmi permite să mă dedic complet celor dragi și să creez un mediu cald și primitor. Este o activitate în care găsesc multă satisfacție și care îmi oferă ocazia de a avea grijă de cei apropiați și de a le face viața mai frumoasă. PoSeDaTuL : Ce hobby-uri ai la varsta vârsta? Carmen. : Cred ca il stim cu totii, in timpul liber(care mai ramane) ma ocup de comunitate PoSeDaTuL : Descrie-te prin 3 cuvinte. Carmen. : Dedicata, in primul rand familiei , apoi ce mai ramane😂, sociabila, rabdatoare , lista poate continua PoSeDaTuL : Cand erai mică, ce doreai să devii? Carmen. : Mare😂😂 PoSeDaTuL : Fiind femeie, bănuiesc că ai o frică, care este aceea? Carmen. : Este firesc ca fiecare dintre noi sa aibe, imi este teama de esec… PoSeDaTuL : Ne poti Povestesti o intamplare amuzanta prin care ai trecut? Carmen. : @jacky, mai ti minte cand ma sunai, scriai mesaje ca ai ajuns😂 iar eu am trecut pe langa tine fara sa imi dau seama ca esti tu? PoSeDaTuL : Daca scotocesti prin amintiri,ce crezi ca iti lipseste cel mai mult? Carmen. : Dacă socotesc prin amintiri, îmi dau seama că cel mai mult îmi lipsesc momentele simple, petrecute alături de cei dragi. Poate e vorba de zilele fără griji, de râsetele împărtășite la o masă, de discuțiile lungi și liniștite sau de îmbrățișările spontane. Îmi lipsesc acele clipe în care timpul părea să stea pe loc și în care totul părea mai simplu și mai autentic. Momentele acestea, deși aparent banale, erau pline de căldură și îmi dau seama acum cât de prețioase erau de fapt. PoSeDaTuL : Care consideri ca este cea mai importanta calitate a unui om? Carmen. : Cea mai importantă calitate a unui om, aș spune, este bunătatea. Bunătatea, la fel ca și răbdarea, onestitatea sau integritatea, creează relații autentice și apropie oamenii. Este o calitate care nu se demodează niciodată și care, indiferent de context, va fi mereu de prețuit. PoSeDaTuL : Ce este succesul pentru tine? Carmen. : Pentru mine, succesul înseamnă realizarea unui echilibru între împlinirea personală și contribuția la bunăstarea celor din jur. Înseamnă să îmi stabilesc obiective care să reflecte valorile și pasiunile mele, să îmi îndeplinesc responsabilitățile ca soție și mamă, și să aduc bucurie și sprijin celor dragi. PoSeDaTuL : Ce înseamna pentru tine "Familia"? Carmen. : O sursă de fericire, inspirație și forță, un loc în care te simți acasă și unde dragostea și conexiunile sunt priorități esențiale. PoSeDaTuL : Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? Carmen. : Primul lucru pe care aș dori să-l schimb la mine ar fi să îmi îmbunătățesc gestionarea timpului. De multe ori, mă simt copleșită de responsabilitățile zilnice, așa că aș vrea să devin mai organizată, pentru a putea avea mai mult timp de calitate cu familia și pentru hobby-urile mele. PoSeDaTuL : Cum decurge o zi din viata ta? Carmen. : Mă trezesc devreme, odată cu copiii, pregătindu-i pentru o nouă zi . Prima provocare este să le fac micul dejun, iar apoi ne bucurăm de puțin timp de joacă înainte de a ne apuca de treabă. Apoi, mă ocup de curățenie și pregătesc masa pentru prânz. După ce copiii sunt obosiți, îi pun la somn. De multe ori, mă ia și pe mine somnul alături de ei fără să vreau! 😂 Ne trezim, iar apoi ne jucăm cu tata, care tocmai a venit de la muncă. Timpul trece repede și, din păcate, ajungem la ora de somn din nou. PoSeDaTuL : Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. Carmen. : Sanatatea,Fericirea,Dragostea,Banii si Faima Acum incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru DG PoSeDaTuL : Vrem să știm puțin istoria comunității dual gaming de unde a început totul Carmen. : Pff 😂 Istoria comunității noastre a început atunci când eram împreună cu Powerel într-o altă comunitate. Ne străduiam să o dezvoltăm prin organizarea de concursuri și diverse activități, dar întâmpinam dificultăți, deoarece alții interveneau și își băgau …în munca noastră. Așa că am decis să deschidem propria noastră comunitate. Powerel a menționat că încă mai deținea vechiul domeniu, iar toate demersurile pentru redeschidere s-au desfășurat rapid, în decurs de câteva ore. Această hotărâre a marcat începutul unei noi etape, una în care am putut construi un spațiu dedicat pasiunilor și valorilor noastre. Toate astea au fost facute si cu ajutorul lui Danut, care a ramas in tot acest timp alaturi de noi, cu lipsa lui uneori😂 dar a fost prezent la nevoie mereu PoSeDaTuL : Vrem să știm și cum a luat naștere serverul AIM Carmen. : Serverul AIM a luat naștere într-o perioadă pe care nu o stiu 😂. Când am devenit unul dintre deținători, serverul era deja deschis, iar eu am încercat să îi ofer sprijin pentru a-l menține în viață. După nici două luni, am rămas singură în această responsabilitate 😂.Însă nu sunt o persoană care să se dea bătută ușor, așa că, atunci când am ocazia, mă ocup de server. Am alături câțiva oameni minunați care mă sprijină indiferent de alegerile pe care le fac Multumesc @BlackOUT, @blackangela1m, @Mihalis, @Dănuț.., @ReTrY, @extreme PoSeDaTuL : Ce părere ai despre oamenii cu care lucrezi? Carmen. : Pff, ce intrebare😂 Sunt o sursa de inspiratie uneori, colaborarea cu persoane care impartasesc aceleasi valori este esentiala pentru crearea unei unei atmosfere pozitive Fiecare din ei aduce cate un set unic de abilitati si perspective PoSeDaTuL : Cum crezi că va arăta DG în următorii 3 ani? Carmen. : Dual-Gaming peste trei ani este greu de prevăzut, însă sunt convinsă că, indiferent de provocările și dificultățile întâmpinate, comunitatea nu va cădea. În prezent, este una dintre puținele comunități care a rămas activă și rezistentă. Astfel, Dual-Gaming va continua să prospere, indiferent dacă ne aflăm într-o perioadă de creștere sau de scădere. Dual-Gaming va dispărea doar dacă eu voi permite acest lucru😈 PoSeDaTuL : Poti enumera intre 5-10 membrii din STAFF (forum / svr / TS) ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui despre fiecare cate ceva? Carmen. : @Powerel - the best😈 omul care ma sprijina indiferent de ce idee nebuna am😂 @DeVe - pff, il stresez mereu cu mesaju” fa si tu dns” 😂 este plescaila😂 dar the best si el @Alexandru - dedicatu nostru😂 care mai nou il rog sa faca modificari la permisii insa e satul sa mai raspunda la mesaj, doar modifica😂 pe scurt, s a saturat de mine😂 unul dintre cei 3 muschetarii 😂 @Costin - stresul meu zilnic😂 nu cred ca poate traii 2-3 zile fara sa ma sune 😂 @Dănuț.. - un but, dar si el face parte din oamenii astia frumosii ce i am cunoscut in mediul online-ului @dennyss - unul dintre cei mai vechi, deoarece a fost cu noi la inceput, dar ne-a parasit o perioada🤬 Insa s a intors si este cel mai cel ptr ceea ce face ptr noi PoSeDaTuL : Ai un mesaj pentru membrii comunității DG? Carmen. : Succesul comunității noastre depinde de fiecare dintre voi și de contribuția voastră unică. Fiecare idee, fiecare moment dedicat și fiecare efort pe care îl depuneți contează enorm. Implicarea voastră nu doar că îmbunătățește comunitatea, dar creează și legături puternice între noi. Împreună, suntem mai buni. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru că faceți parte din această călătorie. Sunteti top🙏🏼 PoSeDaTuL : Cum ti s-a parut interviul din aceasta SEARĂ? Carmen. : O Seara Lunnnnnggă😂 Dar nu puteam sa te dezamagesc, astepti de ceva timp😒 PoSeDaTuL : Ma bucur ca te-ai deschis si ai ales sa imi raspunzi sincer la intrebari. Îti multumesc pentru timpul acordat. O saptamana frumoasa sa ai ! Carmen. : Multumesc la fel si tie! Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - Carmen. Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" / Părere Edited November 5 by PoSeDaTuL 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts