PoSeDaTuL Posted Monday at 02:38 PM Share Posted Monday at 02:38 PM (edited) Ca să începem săptămâna în forță în această zi îl avem prezent pe @Ask PoSeDaTuL: Salutare domn patron Ask și bine te-am regăsit ! Ask: Salut, salut! Mă bucur să te regăsesc! PoSeDaTuL: Înainte de toate, spune-ne cum te numești, câți ani ai și de unde ești? Ask: Ei bine, mă numesc Mihai, am 28 de ani și sunt din Iași, „capitala moldovei”, cum se spune! 😎 PoSeDaTuL: Cu ce te ocupi? Ask: Lucrez ca șofer de camion. Nu-i așa că-i cool? Tot drumul parcurs este o aventură, dar cu multă răbdare și multă atenție! 🚛 PoSeDaTuL: Ai vrea să îți schimbi meseria? Dacă da, care ar fi aceea? Ask: Hmmm... deocamdată nu vreau să-mi schimb meseria, îmi place ce fac. Dar dacă ar fi să schimb ceva, aș vrea să conduc un tren! Da, ai citit bine, un tren! 😆 Mi se pare un job cu adevărat epic! PoSeDaTuL: Spune-ne care sunt cele trei melodii care îți plac cel mai mult. Ask: Eh, nu am o preferință strictă, ascult aproape orice, depinde de stare și moment. Până la urmă, muzica e mai mult despre vibrație decât despre un top! 🎶 PoSeDaTuL: Din câte știu ca șofer de tir... tu nu lucrezi singur, ne poți spune cum te ai cunoscut cu Persoana cu care lucrezi acum? Ask: O poveste clasică de Facebook! Am vorbit mult, mult, până am ajuns să ne întâlnim în viața reală. Știi cum e, dacă rezistați la toată vorbăria de pe net, clar aveți o șansă bună! 😄 PoSeDaTuL: Spune-ne câteva dintre calitățile și defectele tale. Ask: Calitățile: calm, ambițios, răbdător. Defectele? Hmmm, mă mai las câteodată purtat de val, am momente când sunt prea insistent și uneori uit de detalii. 😅 PoSeDaTuL: Care este cea mai grea lecție pe care ai învățat-o? Ask: Că trebuie să mă adaptez rapid. Și mai ales să realizez că nu tot ce zboară se mănâncă. M-a învățat viața că trebuie să fiu atent și să nu dau încredere oricum și oricui. ✨ PoSeDaTuL: Care este cel mai mare regret din viața ta? Ask: Nu am regrete. Fiecare moment, fie el un eșec sau un succes, m-a învățat ceva. Tot ce s-a întâmplat m-a ajutat să cresc, așa că niciun regret aici! 🔄 PoSeDaTuL: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? Ask: Un tren! Da, știu, am mai zis asta, dar hai să fiu clar: un tren! Apoi, o familie frumoasă și, bineînțeles, dorințe nelimitate – cine știe ce îmi poate aduce viitorul! 😏 PoSeDaTuL: Ai vreo frică anume? Dacă da, care este aceea? Ask: Da, am o fobie! Să ajung pe un drum unde în față e un pod de 3 metri. Serios, nu știu ce mi s-ar întâmpla, dar ar fi un moment de panică maximă! 😱 PoSeDaTuL: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? Ask: Mă îngrijorează doar un singur lucru: să nu mai existe viitor. Dacă ajungem aici, unde mai mergem? 🤔 PoSeDaTuL: Care este acel vis pe care vrei să-l transformi în realitate? Ask: Visul meu este să conduc un tren! Da, iarăși! 😆 PoSeDaTuL: Dacă ai putea șterge ceva din trecutul tău, ce ai alege? Ask: Nimic! Toate experiențele, bune sau rele, m-au ajutat să fiu cine sunt azi. Nu regret nimic! 🕰️ PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie în câteva cuvinte? Ask: Sunt o persoană onestă, dornică să ajut pe alții, cu un caracter tare și un zâmbet pe buze! 😄 PoSeDaTuL: Ce urăști cel mai mult la o persoană? Ask: Urăsc ipocrizia și, mai ales, când oamenii sunt incapabili să fie deschiși. Oricât de multe argumente ai avea, dacă nu ești dispus să asculți, nimic nu se rezolvă! 🧐 PoSeDaTuL: Ce înseamnă succesul pentru tine? Ask: Să reușesc să fac tot ce mi-am propus și să îmi depășesc limitele. Succesul e despre a te înfrunta pe tine însuți, nu doar cu ceilalți! 🚀 PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viața ta? Ask: Cam așa: muncă, muncă și iar muncă! Și în pauze, mă ocup și de serverul nostru de Counter-Strike! Dacă nu mă vezi pe drum, mă găsești în fața unui calculator! 💻 Începem cu câteva întrebări legate de comunitatea DUAL-GAMING PoSeDaTuL: Vrem să știm puțin despre istoria serverului oficial. Cum a început totul? Ask: Acum vreo 3 ani, m-a apucat nostalgia de Counter-Strike, așa că mi-am făcut un server RESPAWN. Eram singurul detinator și mi-a fost cam greu, așa că am început să colaborez cu RED. După ceva timp, am decis împreună cu SND să deschidem OFFICIALul sub numele de Dual-Gaming. Cam asta e povestea! 🎮 PoSeDaTuL: Dacă ar fi să faci o comparație între oamenii de la început și cei de acum, pe cine ai alege să continui ce ai început? Ask: Toți cei care au fost și sunt implicați au contribuit la succesul serverului. Oricine vrea să revină e binevenit! 🙌 PoSeDaTuL: Ai avut vreo dezamăgire legată de server sau de oamenii pe care i-ai avut? Ask: Da, au fost câțiva care s-au supărat din nimic. Dacă te superi pentru așa puțin, atunci clar că nu e locul tău aici. 😕 PoSeDaTuL: Poți enumera câțiva membri care îți sunt prieteni și părerea ta despre fiecare? Ask: E greu să spun că am prieteni adevărați aici. Suntem mai mult o echipă de amici. În orice caz, toți au contribuit la atmosfera de pe server! 🤝 PoSeDaTuL: Ce schimbări îți propui pentru server pe viitor? Ask: O să fac niște modificări la VIP și adaug câteva chestii interesante. Îți promit că nu te vei plictisi! 😏 PoSeDaTuL: Ai vreun mesaj pentru membrii comunității și ai serverului tău? Ask: Fii bun, lasă orgoliul deoparte și hai să facem din server un loc mai fain! 💪 PoSeDaTuL: Cum ți s-a părut interviul de astăzi? Ask: Super fain! Mai vreau, poate într-o variantă cu mai multe întrebări! 😄 PoSeDaTuL: Pe cine propui ca următorul să aibă un interviu? Ask: @PuFFz0R PoSeDaTuL: Îți mulțumesc pentru timpul acordat. Spor la muncă și o săptămână ușoară Ask: Cu mare drag! Să ai și tu o săptămână frumoasă! Și nu uita să dai un "join" pe server când ai timp! 😎 Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - @Ask Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" / Părere Editat Octombrie 28 de PoSeDaTuL Edited Monday at 02:42 PM by PoSeDaTuL 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro*AdY* Posted Monday at 02:46 PM Share Posted Monday at 02:46 PM Nota 10 , Felicitari 😘 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts