PoSeDaTuL Posted December 10 Posted December 10 (edited) În această săptămână îl avem invitat pe @GeO123 PoSeDaTuL : Salutare Geo ! GeO : SALUTTTT PoSeDaTuL : Pentru început, spune ne Care este vârsta ta Și unde locuiești GeO : Am 12 ani si locuiesc in Bucuresti PoSeDaTuL : La ce școală ești și în ce clasă? GeO : Scoala gimnaziala nr 39 clasa a 6-a D PoSeDaTuL : Ce materie îți place cel mai mult la școală? GeO : Sincer va zic mie imi place matematica PoSeDaTuL : Și ce materie nu îți place? GeO : Educatie Sociala PoSeDaTuL : Te ai gândit la ce liceu vrei să ajungi? GeO : Liceul Lucian Blaga PoSeDaTuL : Profilul? GeO : Mate-info PoSeDaTuL : Îți spun de acuma, succes la examenul de clasa a VIII a.. și succes la examenul de clasa a XII a. După ce termini școala, Ce facultate vrei să urmezi sau În ce direcție vrei să te îndrepți? GeO : Multumesc mult ! De facultate ar fii greu sa ma gandesc deoarece eu mi-am propus sa ma duc direct la munca dupa ce termin liceul,dar cred ca o sa dau PoSeDaTuL : În momentul de față Când vei fi mare cu ce vrei să te ocupi? GeO : Am 2 variante in plan,fotbalul sau sa ma fac politist PoSeDaTuL : Mult succes ! GeO : Multumesc mult PoSeDaTuL : Până acuma ce ai învățat nou la școală și ți s a părut interesant? GeO : Am invatat la matematica despre procente,cercuri si alte chestii interesante,cel mai interesat au fost procentele,greu de inteles,dar dupa ce exersezi mai mult,prinzi ideea PoSeDaTuL : Mă bucur Sincer să aud că mai există copiii care le place matematica GeO : 😊 PoSeDaTuL : În Ce excursie ai fost ultima dată cu școala? GeO : Am fost in clasa a v-a iarna trecuta,la targul de craciun din craiova,foarte frumos acolo,recomand si voua iarna aceasta sa va duceti PoSeDaTuL : Dezvăluie ne un pic din rutina pe care o ai în timpul școlii GeO : Pai ma trezesc :))), mananc ceva repede, verific daca am ceva teme, daca da, le fac... iar daca nu, mai stau si eu pe pc, mai vorbesc, ma mai joc si la 11:30 - 12:30 hop la scoala PoSeDaTuL : Dacă ai putea să ai o superputere care ar fi aceea? GeO : Sa zbor =))) PoSeDaTuL : Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? GeO : Un pc de gaming si o pereche de nike airmax PoSeDaTuL : Mai ai frați sau surori? Dacă da, Câți ani au? GeO : Nu am din pacate,dar as fi vrut un frate PoSeDaTuL : Fiind Prințișorul familiei cum te răsfață părinții tăi? GeO : Nu ma rasfata, adica bine nu zic ca deloc deloc, dar eu nu trec peste limite sa imi ia ca orice, ce se poate, cu limite, plus ca eu nu cer prea multe PoSeDaTuL : Având în vedere că ai o vârstă Atât de fragedă spune ne... prietenii tăi Sau colegii tăi cum își petrec timpul liber? stând la calculator sau petrecând timpul afară? GeO : Petrec timpul afara, mai stau si pe calculator..fiecare are preferintele lui, dak ar fii dupa mine as sta toata ziua afara dar e foarte frig PoSeDaTuL : Care sunt Hobby urile tale? GeO : Fotbalul, Pictatul din cand in cand,invatatul si jucatul PoSeDaTuL : Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? GeO : Sa nu isi mai bata joc unii de altii ca pana la urma au si ei niste suflet PoSeDaTuL : Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? GeO : 1. Sa cred mai mult in mine 2. Sa nu mai existe asa de multe rele in viata, adica ma refer la oamenii care mor de la droguri, accidente de masina etc 3. Un Iphone PoSeDaTuL : Care este mâncarea ta preferata? GeO : Hmmm...mancarea mea preferata sunt sarmalele...prea bune PoSeDaTuL : Ultima carte citită? GeO : Elmer si dragonul PoSeDaTuL : Când ieși afară cu prietenii, Ce jocuri te joci? (top3) GeO : Leapsa, sticluta cu otrava sau x si o cu pietre PoSeDaTuL : I-ai scris la moșul ce vrei să ți aducă? Ne spui și nouă? GeO : Da, cu mare drag va spun. Mosule, eu de craciun as dori : portocale, dulciuri, sanatate si un parfumel mic. Iar pentru parintii mei la fel PoSeDaTuL : vom continua cu câteva întrebări din mediul virtual GeO : Ok, raspund cu mare placere PoSeDaTuL : Ce jocuri preferi să joci? GeO : Counter strike 1.6 pe primul loc css source si pubg PoSeDaTuL : Cum ai aflat de comunitatea DUAL-GAMING? GeO : De dual-gaming am auzit de la old, prima data am stat decat aici pe comunitatea lui, iar dupa am inceput sa explorez mai multe serverele de la voi, cu multi oameni primitivi si respectuosi ! PoSeDaTuL : Crezi că poți lega anumite prietenii de pe comunitățile TS-ului? GeO : Da,pot lega PoSeDaTuL : Poți enumeră câțiva membrii din comunitate ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? GeO : În primul rand @old_man_ Este prietenul meu timp de 6-7 ani si prietenul lui tata, cu el am stat pe mai multe comunitati, l-am ales deoarece este un om respectuos În al doilea rand @fery - tot asa, timp de 6-7 ani, amuzant, haios si respectuos Și cam atat pt ca de aicea doar cu ei ma cunosc PoSeDaTuL : Cum ți s a părut acest interviu? GeO : Acest interviu a fost frumos,sa fie cu folos si interesant pt altii,pt ca m-au cunoscut PoSeDaTuL : Mulțumesc frumos că ai avut răbdare având în vedere că a durat destul de mult interviul. Îți doresc mult succes în continuare și tot ceea ce îți propui să ți se îndeplinească GeO : Cu placere PoSeDaTuL : O săptămână bună GeO : La fel si voua !😘 Acesta a fost interviul @PoSeDaTuL - @GeO123 Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" / Părere Edited December 10 by PoSeDaTuL 3 Quote
Recommended Posts