PoSeDaTuL Posted January 7 Posted January 7 La mulți ani !! Bună seara și bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul acestei comunități Acest interviu trebuia să fie postat între ani însă știm cu toții, că majoritatea nu am fost acasă Și din păcate doar astăzi îl postăm În această seară am deosebita plăcere de al prezenta pe colegul nostru @Zsm care face parte din serverul Official.dual gaming.ro PoSeDaTuL: Salutare și Bine te am găsit în ultima zi de an și prima zi în anul 2025 Zsm: Salut PoSeDaTuL: Pentru început spune mi cum te numești câți ani ai Și unde locuiești Zsm: Ma numesc Zsm , 29 de anisori si locuiesc in Anglia PoSeDaTuL: Numele adv mă Zsm: Nick :)) PoSeDaTuL: Cum te pregătești pentru noul an? Zsm: Sincer? Ma pregatesc de munca )) pentru 1 ianuarie 2025 )) PoSeDaTuL: Să înțeleg că este ca o nouă zi pentru tine, nu te pregătești cu absolut nimic? Având în vedere că începi un an nou Zsm: Sincer nimic nou doar o sa ma pregatesc pentru un post nou la munca) PoSeDaTuL: Venind vorba de lucru, Cu ce te ocupi în momentul de față și unde ai vrea să lucrezi pe viitor? Zsm: Lucrez la Warehouse Supervisor, Reach Truck Operator (Lidl). Pregătirea comenzilor, manipularea mărfurilor, operarea echipamentului, etc.). PoSeDaTuL: Unde ai vrea să lucrezi pe viitor?* Zsm: Tot aici dar de maine voi aplica pentru Logistics Administrator PoSeDaTuL: Ai plecat în Anglia pentru locul de muncă sau pentru a găsi pe cineva compatibil cu tine? Zsm: Sa plec din anglia ? Backstage: PoSeDaTuL: De ce ai plecat în Anglia mă pentru lucru sau pentru gagică :)) Zsm: 🙂)) aaa, sincer am venit in anglia in vacanta si am ramas aici 🙂)). Am aproapte toata familia aici si aici mi-am gasit viitoarea mea nevasta Și in legatura cu locul de munca, da este mai bine platit fata de romania PoSeDaTuL: Ne poți spune câteva despre prietena ta cum o cheamă... unde e v-ați cunoscut? Zsm: Elena maria , este cu 4 ani mai mare decat mine .. ne am cunoscut aici in anglia, era o cunostinta a fratelui meu ) PoSeDaTuL: De cât timp sunteți împreună? Zsm: De aproapte 8 ani PoSeDaTuL: Ce calități ar trebui să aibă o relație ca să fie stabilă? Zsm: Încrederea este cheia unei relații stabile. Fiecare partener trebuie să știe că celălalt va fi acolo pentru ei, că sunt susținuți și că nu vor fi trădați. Aprecierea reciprocă este esențială. Fiecare partener trebuie să își arate aprecierea pentru eforturile și realizările celuilalt, chiar și pentru lucrurile mici. PoSeDaTuL: La cei opt ani de relație nu te gândești și tu la o însurătoare și să lași cs-ul deoparte? 🙂)) Zsm: Relatia si insuratoarea este altceva si jocul este o parte de relaxare pentru mine PoSeDaTuL: Pe viitorul îndepărtat sau apropiat... câți copii vrei să ai și Ce nume le-ai da Zsm: Îmi doresc 2 copii maxim 🙂) la nume inca nu m am gandit :)) PoSeDaTuL: Crezi ca ai putea sa iti faci o mica descriere personala ? Printr-o fraza sau din cateva cuvinte ? Zsm: Îmi place să repar mașini, să le vopsesc și să le aduc la viață. De asemenea, mă relaxez cu plimbări. )) PoSeDaTuL: Cum treci de obicei peste momentele mai grele? Zsm: De multe ori, în momente de dificultate, este ușor să te simți copleșit de problemă. Însă, un pas important este să încerci să îți îndrepți atenția spre ce poți face pentru a îmbunătăți situația sau pentru a o depăși, chiar dacă este un pas mic. PoSeDaTuL: Poveste-ne o intamplare amuzanta din copilarie sau ceva ce nu vei uita niciodata? Zsm: Pff :))... eram mic aveam vreo 12 ani si am baut cu prietenii vreo 1litri de visinata )) eram turta si am plecat la "discoteca" )) aveam muschii de la alcool si ne certam cu paza sa ma lase sa intru ))) ma luat politia si ma dus acasa ). Eram mafiot ) Baackstage: PoSeDaTuL: Stai liniștit că mă mai uit o dată peste interviu că 90% sigur ai scris de-a pula )) Zsm: E de la alcool PoSeDaTuL: Ce te motiveaza sa urci catre visurile tale? Zsm: Uneori, drumul spre visuri poate părea greu sau îndepărtat, dar fiecare pas contează. Chiar și atunci când lucrurile nu merg cum mi-aș dori, învăț din fiecare experiență și mă apropii, puțin câte puțin, de ceea ce îmi doresc. PoSeDaTuL: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? Zsm: Mulți nu știu despre mine că sunt o persoană foarte sinceră și că nu am nicio toleranță față de minciuni sau manipulări. Nu îmi place să mă joc cu cuvintele sau să ascund adevărul, chiar dacă uneori asta înseamnă că nu sunt pe placul tuturor. Cred că, pentru a avea relații autentice, trebuie să fim deschiși și sinceri unul cu celălalt, fără jocuri sau scoaterea de ochii. Dacă nu pot fi eu însumi, prefer să mă retrag decât să mă prefac PoSeDaTuL: Cea mai mare realizare pe care ai avut o în acești 29 de ani? Zsm: Cred ca realizarea ce mai mare este ca am facut o casa singur si familia ( eu si viitoarea mea nevasta ) :X Mai mult nu imi doresc PoSeDaTuL: Ce te deranjează cel mai mult la o persoană? Zsm: 1. Minciuna 2. Perversitatea 3. Rautatea PoSeDaTuL: Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor? Zsm: Romania! PoSeDaTuL: Cât de important crezi că este sportul în viața unei persoane? Zsm: Cred ca sportul in viata uni persoane este doar 70% important, restul de 30% este alimentele si greutatile PoSeDaTuL: Ai vreo sarbatoare speciala care iti place ? (de ce)? Zsm: Craciunul , deoarece il faci in familie PoSeDaTuL: Dacă ar fi să cauți prin amintiri , Ce iti lipseste cel mai mult? Zsm: Copilaria PoSeDaTuL: Ce ți lipsește cel mai mult din copilărie? Zsm: Prietenia PoSeDaTuL: Spune mi de unde ți a venit ideea de numele Zsm? Zsm: Din numele de familie Zosim :)) PoSeDaTuL: Interesantă treabă... este primul nickname din cs sau ai avut și altele? Zsm: Am jucat acum vreo 10 ani cu numele de GaRdyaN find porecla familiei PoSeDaTuL: Daca ai avea un animal de companie care ar fi acela si de ce ? Zsm: Pisica. Am avut pisicute de mic, sunt niste animale foarte curate si iubitoare PoSeDaTuL: Spune ne te rog, despre cum ai ajuns pe serverul official, desigur ca și deținător Zsm: Ma uitam pe tiktok si era cineva live , am luati ip ul si am intrat :) am jucat o perioada si am decis sa ajut cu ce pot .. dupa posedatul adica tu, m-ai intrebat daca vreau sa fac parte din echipa PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta ca Detinator al Server-ului OFFICIAL.DUAL-GAMING.RO? Zsm: mesaje peste mesaje de la toti playerii 🙂)) PoSeDaTuL: Cu ce membri ti-ai dorii sa te vezi si in realitate? Zsm: Cu toti membri , chiar la un joc airsoft :)) PoSeDaTuL: Numeste 5-10 persoane de pe aceasta comunitate pe care le consideri demne de respectul si prietenia ta. Zsm: @Ask , @Demos , @PuFFz0R , @PoSeDaTuL, @Beanco Andrei , @Orange , @Natural dar nu prea are voie: ) mai multi. Consider ca este o prietenie la un joc vechi si minunat PoSeDaTuL: Te rugam sa adresezi cateva cuvinte celorlalti membrii ai comunitatii cu referire la viata/jocuri/prieteni/familie,etc. Zsm: Dragi membri ai comunității Dual-Gaming.ro, viața, jocurile și prieteniile adevărate sunt acelea care ne fac mai puternici și mai încrezători. Fiecare victorie și fiecare eșec ne învață lecții importante. Să ne sprijinim unii pe alții, să creștem împreună și să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută ca o mare familie! PoSeDaTuL: Cum ti s-a parut acest interviu? Zsm: Super ok, chiar daca am consumat cv alcool :)) PoSeDaTuL: Iti multumim pentru timpul acordat! Ne bucuram ca am reusit sa aflam cate ceva despre tine. îți doresc ca de noul an să ai parte doar de bucurii, sănătate, fericire și tot ceea ce îți propui să ți se îndeplinească Zsm: Un an nou fericit si multa sanatate si tie :x Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - @Zsm Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" / Părere 8 1 Quote
Zsm Posted January 7 Posted January 7 Daca il faceam cu o ora mai inainte iesea mai bine:)))))))🍹 1 4 Quote ♛ Z̸̲̭̝͒̽̃̾̆̆̒͊̈͋ş̵̝̗̮̪̃͛̅͆ḿ̴̛̮̬̣̫̣͎̏̾͜ ̷͕͆̓̒͝-̴̛̦͔̠̘̜̮͗̿̎̒͋̏͗̚-̵̛̫͝>̴̛̛͓͇͉̣̙̬͎̙͌̍̿̊̇͊͗̈́ ̶̡̤̲̱̗̼̖́̓̔͐͛͗̕̕Ģ̵̨͈̭̰̺̣̀̌͘͝ả̴͕͔̥̦̫̬͇̥͍̏̀̂Ŗ̶̺̩̱̱̙͆̒̎̂d̶̲̹̻̘̳̬̅͋͒̈́̔̚͘ ÿ̴̨̼̟̮̜͈̳͎̙̄ ȧ̶̢̬̙͖͚͓̪̉̔̃̓̇͆̅͘ n̴̨̠͔̑͊ ♛
Recommended Posts