B2T Posted January 15, 2025 Posted January 15, 2025 Nick: SenyaPlangacioasa( la momentul banului, inainte de acesta MarianPistolaruZisZeu) IP: 78.97.243.105 SteamID: STEAM_0:0:927095813 Data: 14.01.2025 21:35(aproximativ) Adminul care te-a banat: Seny Motiv: Mai multe detalii: Pe server nickname-ul unui player era "Vand Golf 5 Plus", eu interesat de masina, am intrebat care este pretul. Seny in acel moment mi-a adus la cunostinta faptul ca vinde un BMW F10 diesel, eu fiind neinteresat, i-am spus ca singura oferta pe care i-o pot face este de 300e sa il duca la fier vechi. Din pacate Seny a fost foarte ofensat de aceasta afirmatie si mi-a dat 30minute mute( Abuziv), in semn de protest mi-am schimbat numele in "SenyaPlangacioasa" fapt care a dus la banarea mea permanenta(Abuziva). Din pacate nu sunt interesat in F10-le (diesel specific) detinut de Seny dar nu cred ca acest fapt necesita banarea mea permanenta. Poate daca era benzina si nu se apropria cu pasi repezi de statutul de classic eram interesat. Dar in contextul actual nu. Mi-as dori unban, Multumesc! Specific ca urma sa imi schimb nickname-ul dupa terminarea mute-ului. Dovada: Quote
[TM]fReAkAzO1d Posted January 15, 2025 Posted January 15, 2025 A fost rezolvat de nea Old!!! TC Quote
Recommended Posts