Metatron Posted May 16, 2025 Posted May 16, 2025 Buna ziua "domnilor" , sper ca macar aici sa am drepr la replica, ca dupa cum ne-ati obisnuit pe serverul vostru, acolo nu avem drept la replica ca primim Kick, Ban , etc.! avand in vedere ca Owneru are si el o varsta da dovada de o nesimtire iesita din comun, cu adminii lui cu tot, acolo conteaza doar sa donezi, daca esti donator ai voie orice, daca esti simplu jucator esti jignit si luat peste picior, daca adminii gresesc sau jignesc se face ca nu vede, daca un jucator se apare de la insultele adminilor este dat afara, si terminati cu replicile ca noi suntem de vina, ca noi injuram ! binenteles daca suntem provocati! nu putem sa stam sa ne jigniti si sa fim bataia voastra de joc pe langa ca voi sunteti adminii conectati prin Team Speak si acolo vorbititi in timpul jocului si va spuneti pe unde umbla adevrsarii vostrii care n au nici o sansa, ii mai si batjocoriti! Harti se joaca doar ce doreste adminul nu se da la vot! si daca se la vot se da ce doresc adminii! nu mi se pare corect si de bun simt ceea ce voi faceti! nu i de mirare ca nici jucatori nu prea mai intra pe acel server! deci decat sa va bateti joc de jucatori mai bine sa va puneti parola si sa jucati voi intre voi nu sa va bateti joc de jucatori! Rusine sa va fie!.
old_man_ Posted May 16, 2025 Posted May 16, 2025 Salut. In primul rând te-am invitat pe teamspeak sa ne auzim și să ne auzim că nu ne dăm info. 2 . Daca ai ceva de spus e simplu.. iei legătura cu mine . 3. Nu are nimeni nici un favor din partea mea . 4 daca nu îți place pe un server ești liber să joci unde vrei ,dar sa nu ne jignești pe noi. 5 . Daca cineva tea jignit,trebuia să iei legătura cu mine . 6 daca te ma mai jignești pe mine înseamnă că ai o educație aparte . 7 . Când ți-am cerut wg ai zis că nu merge. Te-am chemat pe ts sa te ajut și nu ai vrut. Și tot nu ai primit ban . Erai cu alt nick BVB s-au așa ceva . Așa că ne bucurăm și noi că nu mai joci pe serverul meu . O seara buna îți doresc.
Metatron Posted May 18, 2025 Author Posted May 18, 2025 Confuzi lucrurile toral! mie nu mi-ai cerut niciodata Wg! mi-a cerut alt admin in trecut si m-am conformat ! si da e normal sa negi anumite detalii doar esti Owner, si eu un simplu player! rusine sa ti fie! ori esti orb ori esti total dezinformat de adminii tai, dar ar fi suficient simplul fapt sa te intrebi dc serverul tau este din ce in ce mai gol! stii dc? ca nu se da vot, jucam ce vor adminii, trebuie sa inghitim daca ei ne iau la misto! ai fost martor! am intrat am salutat si atat vorbeam la Tel de aceia Good, ma ucis de vreo 10 ori eram 10-0 la scor, si automat a facut de mine misto, cu bravo ba esti bun! deci m a luat la misto, cand mi am revenit in joc si l am facut de cateva ori i am dat si eu o replica , citez : ce faci bunule ai murit? si care a fost replica ta Kick! dc ? că nu sunt admin? sa fiu luat la misto dar fara drept la replica? revizuesteti comprtamentul tau si a adminilor, ca noi sa jucam intram acolo nu sa fim bataia voastra de joc! pe team speak vorbiti intre voi in timpul jocului! ca doar am fost candva si eu conectat vu voi! have Fun!
Recommended Posts