TaleNNT1N0 Posted Thursday at 11:12 PM Posted Thursday at 11:12 PM Nick: TaleNNT1N0 IP: SteamID: STEAM_0:0:547586473 Adminul care te-a banat: DUM@ Dovada: https://limewire.com/d/TMuiM#EY8MdzKjoj Tin sa mentionez ca am primit ban pe nedrept. Nici stiu sa dau flood, de ce am primit ban stie doar tanker, ca pe unde l-am gasit, l-am facut sa plece, si cu timpu o sa vedeti si voi ca e un codat. Sunt sigur ca el a zis ca eu dau flood, nici nu stiu sa dau, sau ce am nevoie sa pot sa dau flood. 1
tanker1 Posted yesterday at 12:54 AM Posted yesterday at 12:54 AM 1 hour ago, TaleNNT1N0 said: Nick: TaleNNT1N0 IP: SteamID: STEAM_0:0:547586473 Adminul care te-a banat: DUM@ Dovada: https://limewire.com/d/TMuiM#EY8MdzKjoj Tin sa mentionez ca am primit ban pe nedrept. Nici stiu sa dau flood, de ce am primit ban stie doar tanker, ca pe unde l-am gasit, l-am facut sa plece, si cu timpu o sa vedeti si voi ca e un codat. Sunt sigur ca el a zis ca eu dau flood, nici nu stiu sa dau, sau ce am nevoie sa pot sa dau flood. Buna seara!!!! Nu stiu care e codatu dintre noi doi , de zic toti ca te-au prins cu coduri =)) Drop la verificare , wg-uri rosii .. Pe unde m-ai gasit m-ai facut sa plec? Ma amuzi =)))))))) Te pup prietenul meu
TaleNNT1N0 Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago (edited) Vere ti-am explicat mereu cand m-ai acuzat de coduri de ce exista 2 wg rosii la mine in istoric dar nici o data nu ai stat sa ascult pana la final, si daca tot vorbim de drop la verificare, si coduri si plm, de ce dual-gaming e singura comunitate care te mai joci? Iti raspund eu, ca pe restu esti interzis, drop wg si demo, drop la verificare, ba ca iti pica netu ba ca nush ce, curand baietii o sa isi dea seama de cine esti tu. Si wg-urile mele rosii sunt din cauza unui CFG cu aliasuri, intereseaza-te prima data si dupa acuza-ma pe drept, in rest iti doresc multa bafta, dar aici nu e vorba de tine, faptul ai semnalizat ... imi da inteles. Infine, tare mult as vrea sa imi faci cunostiinta cu "toti" astia de m-au prins cu coduri. In schimb eu iti pot dovetii, Kidoo stie situatia ta, de aceea ti-a scos adminu de acolo, Skp ti-a dat ban pentru drop wg si demo, si pe o comunitate de acum 3 ani ai fost prins cu injector.. deci nu stiu care e codatu... Edited 17 hours ago by TaleNNT1N0
tanker1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 30 minutes ago, TaleNNT1N0 said: Vere ti-am explicat mereu cand m-ai acuzat de coduri de ce exista 2 wg rosii la mine in istoric dar nici o data nu ai stat sa ascult pana la final, si daca tot vorbim de drop la verificare, si coduri si plm, de ce dual-gaming e singura comunitate care te mai joci? Iti raspund eu, ca pe restu esti interzis, drop wg si demo, drop la verificare, ba ca iti pica netu ba ca nush ce, curand baietii o sa isi dea seama de cine esti tu. Si wg-urile mele rosii sunt din cauza unui CFG cu aliasuri, intereseaza-te prima data si dupa acuza-ma pe drept, in rest iti doresc multa bafta, dar aici nu e vorba de tine, faptul ai semnalizat ... imi da inteles. Infine, tare mult as vrea sa imi faci cunostiinta cu "toti" astia de m-au prins cu coduri. In schimb eu iti pot dovetii, Kidoo stie situatia ta, de aceea ti-a scos adminu de acolo, Skp ti-a dat ban pentru drop wg si demo, si pe o comunitate de acum 3 ani ai fost prins cu injector.. deci nu stiu care e codatu... =))))))))))))))))))))) Pune o poza cand am fost prins cu injectoare acum 3 ani te rog!!!! Daca tot l-ai adus pe kidosan in discutie , ia sa iti zica cand m-au sunat pe whatsapp cu video ca credeau ca mint inainte sa vorbesti prost! Intereseaza-te inainte cati iti stiu dosaru , cate dovezi are delpan despre tine? Si altii? Vrei sa iti deschid dosaru? Spune-le la baieti sa te lase sa intri pe ts sa iti arat inregistrarea aia "ba boala sa mori tu daca imi dai ban daca ma activez" 😄 Si daca tot aduci vorba despre skp 😄 sa iti si zica cand ai cerut tu wg de am vazut pe chat si am luat ban ca eram pe sv si ts si nu eram la pc!! Si daca nu imi stii problema cu netu nu vorbii 😉 ca baietii au vazut cu ochii lor ,si de pe partea aia au vazut ca sa iti confirme! E funny cat de fustrat poti fi tu find codatu si sa acuzi pe altu codat! 😄 Spor!
Costin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago salut, am vb cu baieti tu ai picat sv pana nu se rezolva cu circul asta de picat ts sv nu se scoate niciun ban pana atunci ramai cu ban dupa ce se rezolva cu tot circul sa vedem daca esti baiat cuminte.
Recommended Posts