uNu buN Posted Sunday at 02:24 PM Posted Sunday at 02:24 PM (edited) Nume : sG. Nume Admin Reclamat : BaD.MiNNiE* Server : Mix3.Dual-Gaming.ro Data si ora : 08-03-2026, Ora : 16:01 Dovezi :[M-] *BaD.MiNNiE* : moves [L+] sG. to SPECTATOR! Descriere : In mijlocul mixului am primit anumite injuraturi , si critici unui anumit Player ,si mam decis sa ma pun pe mut ,in timpul jocului sa nul mai aud cum injura sau critica spre adresa mea ,dar Adminu *BaD.MiNNiE* ma pus spec in mijlocul jocului si a bagat pe altu ,motivul care ca am decis sa ma pun pe mut sa nu mai aud injuri de la un player spre adresa mea . Am rugamintea sa luati in considerare chiar daca este fata ,nu se face asa ceva in mijlocul mixului . Va multumesc Anticipat ! Edited Sunday at 02:31 PM by uNu buN
bLn Posted Sunday at 06:01 PM Posted Sunday at 06:01 PM Vom avea o discutie cu minnie iar tu daca te dai pe mute ...da-te doar pe ala care nu vrei sa il auzi nu toata echipa ....asta in cazul ca te-ai dat pe mute probabil de asta te-a mutat spec si a adus pe altcineva ca nu dadeai info ! OFFICIAL.DUAL-GAMING.RO
Recommended Posts