davidkrs Posted Sunday at 04:46 PM Posted Sunday at 04:46 PM (edited) Nick: DXC Vârstă: 23 SteamID:STEAM_0:0:1664816 Steam(Profile):https://steamcommunity.com/profiles/76561198906831192/ De ce vrei sa devii administrator? Doresc acest admin pentru faptul ca sunt activ pe comunitate in mare parte jumatate de zi ,weekendul toata ziua! Alte precizari , NU se gasesc admini care sa dea drumu la mixuri , nu se gasesc admini care sa si faca treaba asa cum trebui cel putin din punctul meu de vedere , aici de obicei se intra se asteapta un meci dupa care nu se aleg primii care nu au jucat si la sfarsit tot nu se joaca ,PS AM PATIT DE MULTE ORI! AM patit sa fiu luat la misto ceea ce in regulament nu se accepta !Asa ca nu voi accepta , imi doresc acest admin mai exact sa fie liniste si sa avem un joc placut fiecare dintr-e noi , pentru ca toti avem dreptul la joc nu doar cei buni sau nu doar cei slabi ! Multumesc eu am fost DXC si abea astept sa fiu un admin corect pe comunitatea DUAL-GAMING Ai intrat in grupul de pe steam Categoric DA Ai citit regulamentul? DA Edited Sunday at 06:36 PM by davidkrs 1 Quote
Carnagee Posted Sunday at 11:51 PM Posted Sunday at 11:51 PM (edited) Te salut! Ti-as da PRO pentru activitate doar, motivele pentru care iti doresti admin par de fapt reclamatii(pe care le-ai putea face la sectiunea respectiva daca ti s-au intamplat nedreptati). Iar partea cu "nu se gasesc admini care sa isi faca treaba"...Suna mai mult ca un atac, nu ca vrei sa ajuti, cel putin la modul cum ai formulat. Mai asteptam si alte pareri. Edited Monday at 01:52 AM by Carnagee 1 Quote
Costin Posted Monday at 03:33 PM Posted Monday at 03:33 PM Salut te am vazut mereu la mix uri si esti baiat civilizat nu injuri si altele din partea mea ai 1 Quote
Recommended Posts