tesskun. Posted April 2 Posted April 2 Prenume » Caius Vârsta » 25 de ani Ocupație » Comert Hobby-uri și pasiuni » Pasiunea mea este ma joc jocuri sa filmez pe unde merg si sa editez,mai pe scurt sa creez content Nick CS » tesskun. De unde ai auzit de Dual-Gaming? » Am cautat pe google ''servere mix romania'' si mi ati aparut ca aveti ts Acordă o notă servererelor » 10+ Contact » https://steamcommunity.com/id/dl_goe/
FLASH_98 Posted April 3 Posted April 3 Bun venit in marea comunitate Dual-gaming Romania ! Sedere placuta si spor la fraguri! 🤝 1 GOLD.DUAL-GAMING.RO WWW.DUAL-GAMING.RO SUPER-MODERATOR FORUM TS.DUAL-GAMING.RO
NeVeee Posted April 4 Posted April 4 Bine ai venit , ne bucurăm ca ai ales sa faci parte din comunitatea noastră, iti dorim o sedere placuta !! 1
Maldito Posted April 5 Posted April 5 Tu esti Caius de la brasov ? sa ne bagi la toti cate 100 pe rev :)) 1
tesskun. Posted April 5 Author Posted April 5 13 hours ago, Maldito said: Tu esti Caius de la brasov ? sa ne bagi la toti cate 100 pe rev :)) Suna a nume de manelist daca zic dar trebe ,sunt Caius de la Timisoara
tesskun. Posted April 5 Author Posted April 5 Multumesc tuturor celor care au postat un mesaj dar si celor care n au postat un mesaj pentru mine.Sper sa ne distram cu totii impreuna si sa legam amintiri virtuale frumoase.Toate cele bune
Recommended Posts