Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prenume » Caius

Vârsta » 25 de ani

Ocupație » Comert

Hobby-uri și pasiuni » Pasiunea mea este ma joc jocuri sa filmez pe unde merg si sa editez,mai pe scurt sa creez content

Nick CS » tesskun.

De unde ai auzit de Dual-Gaming? » Am cautat pe google ''servere mix romania'' si mi ati aparut ca aveti ts

Acordă o notă servererelor » 10+

Contact » https://steamcommunity.com/id/dl_goe/

Posted

Bun venit in marea comunitate Dual-gaming Romania ! 

Sedere placuta si spor la fraguri! 🤝

BUN VENIT.png

• Thanks 1

spacer.png                                                                                                                                     

Vmao0.gif     GOLD.DUAL-GAMING.RO   Vmao0.gif

Vmao0.gif            WWW.DUAL-GAMING.RO        SUPER-MODERATOR FORUMVmao0.gif 

Vmao0.gifTS.DUAL-GAMING.RO    Vmao0.gif 

Posted

bun venit si spor la fraguri!!!

• Thanks 1
Posted

Bine ai venit , ne bucurăm ca ai ales sa faci parte din comunitatea noastră, iti dorim o sedere placuta !!

• Thanks 1
Posted

Tu esti Caius de la brasov ?  sa ne bagi la toti cate 100 pe rev :))

• Thanks 1
Posted
13 hours ago, Maldito said:

Tu esti Caius de la brasov ?  sa ne bagi la toti cate 100 pe rev :))

Suna a nume de manelist daca zic dar trebe ,sunt Caius de la Timisoara :classic_laugh::classic_laugh::classic_laugh:

Posted

Multumesc tuturor celor care au postat un mesaj dar si celor care n au postat un mesaj pentru mine.Sper sa ne distram cu totii impreuna si sa legam amintiri virtuale frumoase.Toate cele bune :classic_wink:

Posted

:6Byrl7R:

Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...