daylight Posted Friday at 10:48 PM Posted Friday at 10:48 PM (edited) Prenume » Alex Lucian Vârsta » 26 Ocupație » vand chestii tari Hobby-uri și pasiuni » cs , tras din mers , din jump , dau flashuri perfecte in ochii la ai mei *am fost si la acadamie daca va intereseaza* Nick CS » daylight De unde ai auzit de Dual-Gaming? » m-au recrutat de pe ajimeracademy.com cred ca din 2018-2019 Acordă o notă servererelor » 11+ Contact » pe steam Edited Friday at 10:49 PM by daylight Quote
zxy Posted Saturday at 08:30 AM Posted Saturday at 08:30 AM Bun venit pe serverele noastre! 🎮 Ne bucurăm că ai ales să faci parte din comunitatea Dual-Gaming. Quote
all weapons are against me Posted Saturday at 10:33 AM Posted Saturday at 10:33 AM Welcome aimer-kid! Quote
NeVeee Posted Saturday at 11:48 PM Posted Saturday at 11:48 PM Bine ai venit , ne bucurăm ca ai ales sa faci parte din comunitatea noastră, iti dorim o sedere placuta !! Quote
Recommended Posts