Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick:Gєσяgє ;
  • IP:84.197.22.210
  • SteamID:STEAM_0:0:948749990   0 00:07   59    0
  • Adminul care te-a banat:all weapons are against me
  • Dovada: Mi s-a cerut fungun si wg https://fungun.top/ecd/report/227021/ asta e fungun si wg nu mi-a mers , se incarca pana la 14% si s-a zis ca ma ajuta cu suprem dar fiind galagie si certanduma cu cineva , nu am auzit si am zis sa imi dea ban daca asa crede si asa a fost , si recunosc ca am dat drop dar nu am iesit din cs , am dat doar disconect pentru ca ma enervat un taranus care nu avea nici o treaba cu discutia mea cu adminu . 
  •  
Posted

PENTRU MINE AI PRO.. wg u romanesc cateodata nu prea merge, vezi daca poti sa iti rezolvi wg u romanesc pana in seara asta.. incearca sa joci pe "25 anniversary" pe steam

stai sa vad ce zic si alti admin,joci de ceva timp pe mixuri la noi, si nu ai creat probleme  de cand esti la noi

prooo.png

Posted (edited)

Salut, ceea ce spui este o minciuna, nu stiu de ce mai incerci sa minti in care totul s-a intamplat asa:

- 1. Ti-am cerut wg rusesc cat si romanesc, m-a intrebat un jucator ca nu stiai cine trebuie sa dea, am spus din nou

- 2. S-a terminat mixul, ti-am spus ca trebuie sa dai wg rusesc si romanesc, dupa era galagie, te-am mutat sa vorbim doar noi doi, ai inceput sa-mi suferi ca iti cer de dimineata sa te las in pace ca e dimineata si eu cer wg

- 3. Te-ai mutat pe camera principala de mix, mai era un baiat, ti-am spus sa-mi dai supremo si ai inceput sa-mi suferi ca daca nu-ti gasesc sa-ti dau 1000 de euro iar daca iti gasesc imi dai tu, dupa m-ai luat cu "e dimineata si tu ceri wg" dupa ai inceput sa-mi spui sa-ti dau ban ca tu nu dai nimica si ai iesit de pe server, nu am de unde sa stiu ca tu nu ai iesit din cs totodata.

- 4. Dupa am intrat pe alt canal sa vorbesc cu un admin de pe server sa-i explic si cand m-am intors tu il injurai de familie si morti pe acel baiat de unde ti-am dat ban-ul si pe ts3.

CONTRA LA UNBAN O SA LAS DOVEZILE AICI  SI BAN-UL L-AI LUAT PENTRU DROP.WG/DROP.VERIFICARE(sa zicem)

20260404122404_1.jpg

20260404122929_1.jpg

20260404122938_1.jpg

Edited by all weapons are against me
Posted (edited)
  • Pro. 
  • Eu personal sunt multumit ca ai dat fungun.
  • George in viitor te rog sa ramai la verificare daca ti se cere.
  • P.S: Multumesc ptr intelegere.
Edited by meLc
Posted

Tu ai lasat ss cu ce ai scris tu , erai mort si eu in viata si nu am vazut , si daca te oftici ca iti iei bataie , nu abuza de admin , nu e prima data cand joc aici , si am dat si wg si verificare si de injurat ala a inceput si mi-am luat tot eu ban =)) , daca ai admin nu inseamna ca restul sunt prosti si tu esti cel mai destept.
Daca vezi ca e unul mai bun ca tine , nu te oftica , joaca pana o sa fii mai bun ca el 🙂
Si cand era galagie nu ai spus nimic de wg si fungun sau cum se numeste , si mi s a spus ceva dar nu am inteles bine si am lasat un fungun pe canal asa doar in caz ca am inteles bine , si mi ai cerut wg dupa 6/7 min cand am inceput celalalt mix , asa ca nu mai suferi de putere , in loc sa ceri/cauti pe altu care are cod sau altele , tu te iei de mine ca asa vrei tu , vrei sa te dai important .

Posted

De fiecare dată credem că suntem imuni, dar adevărul e că regulile trebuie să fie aceleași pentru toți. Dacă cineva greșește, trebuie să își asume consecințele, nu să căutăm justificări doar pentru că îl cunoaștem. Din acele poze reflecta ca a dat drop.

Vă mulțumesc și îmi doresc să rămânem corecți și să ne respectăm unii pe alții, fără diferențe. 

Posted

Pro , din moment ce wg rusesc ti a iesit clean , avand in vedere ca al de romania face de cele mai multe ori figuri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...