Jump to content

Recommended Posts

Posted
  1. Trebuie să furnizați dovezi (demo, wargods)
  2. Depune o cerere în conformitate cu modelul.
  3. Titlul titlului trebuie să conțină următoarele [Official Mix-Area] Unban „Nick”
  4. Site pentru demonstrație https://easyupload.io/
  5. Dacă unul dintre puncte nu este îndeplinit, cererea va fi închisă.

Posted (edited)

Salut, da, nu ti am zis ca o sa ti dau ban cand ti am cerut wg, ti am zis ca este cu semnu intrebarii, am zis ca o sa vorbesc cu oamenii care au grade mai mari si o sa afli daca o sa iei ban, drept dovada, ai primit, adica am vorbit si mi s a spus ca iti pot da ban 

https://fungun.top/ecd/report/226920/ ce i drept, nu te am prins cu fungun rosu atunci, dar in urma cu 3 zile ai avut , am avut discutia cu Leo si s a decis banarea ta din cauza ca este prea recent, daca te uiti mai atent aici pe comunitate ai mai fost prins cu coduri mai exact acu 8 luni din ce vad. 

edit- Nu ti am cerut demo, nu ti am zis nimic de demo, a zis cineva ca ar vrea sa vada si un demo dar nu eu, ti am zis ca nu ti am cerut demo in timpul mixului si nu am de ce sa ti cer demo dupa mix.

Edited by Sef pe Cutit
Posted

Salut,  din punctul meu de vedere daca tu esti dispus sa stai la o verificare si se dovedește cat timp ai jucat la noi pe comunitate nu ai avut nimic injectat din partea mea ai Pro Unban !

Posted

:7FnYSPy:Pai are pefecta dreptate . Tu te-ai juca cu alti playeri , avand in vedere ca acum 2-3 zile s-au jucat cu respectivele coduri ? Nu cred . 

Posted
  • Truekov eu nu am vrut sa zic nimic, dar stii bine care-i parerea mea.
  • Ai fost prins cu coduri si banat pe dual gaming de mai multe ori. (djalejsandra si restu)
  • Banurile s-au scos cand a preluat duma si etc.
  • Tinand cont ca ai fost prins si baietii au decis sa te baneze.
  • Ptr mine banul ramane. 
  • :7FnYSPy:.
Posted

Prea multe coduri pentru un singur jucator bro, de ce te joci cu cod ca nu inteleg? Ca sa ajungi sa faci cerere? Wtf....

Posted

:5ZEyffX: poti reveni cu o noua cerere dupa 14 zile Succes!    

:HdS7Kws:

Let's Play on AIM.DUAL-GAMING.RO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...