tesskun. Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nick:tesskun. Vârstă:25 SteamID:STEAM_0:1:1104803 Steam(Profile):https://steamcommunity.com/id/dl_goe De ce vrei sa devii admin ? As dorii admin pe serverele de mix pentru că in primul rand am observat ca nu exista tot timpul admini activi sa dea /live, sunt activ, joc corect și știu cum merge treaba pe servere. Nu suport codatii, trollii sau limbajul toxic și vreau să păstrez jocul curat și echilibrat.Sunt calm, atent și reacționez rapid când apar probleme. Vreau să ajut comunitatea și să fac serverul un loc mai plăcut pentru toți. Ai intrat in grupul de pe steam ( https://steamcommunity.com/chat/invite/nK0u2fgw ) :Desigur Ai citit regulamentul? Cuvantul cheie este...? chiar daca nu este doar un cuvant cheie o sa le trec pe toate INSERARE CUVANT CHEIE Edited 12 hours ago by tesskun. Quote
FLASH_98 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Cuvant cheie ? Quote GOLD.DUAL-GAMING.RO WWW.DUAL-GAMING.RO SUPER-MODERATOR FORUM TS.DUAL-GAMING.RO
Sef pe Cutit Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Din ce vad,nici cuvantul cheie nu l ai scris,deci n ai fosr atent la regulament, pe servare nu stiu cand n ai gasit admin on avand in vedere ca,cam tot timpu suntem pana la 3-4 dimineata uneori chiar si pana la 6-7 :)) cred ca de cateva ori te am vazut on,ce i drept erai in treaba ta,dar din partea mea Contra mai fa activitate si poate o sa fie un pro Quote
all weapons are against me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Contra, idem la ceea ce a spus sef pe cutit, de obicei cat si eu cat si el, cat si Duma suntem pana pe la 4-6 dimineata. Cuvantul cheie este inexistent iar te-am vazut rareori pe ts3 cat si pe serverele de mix, mai fa activitate si o sa ai un pro daca citesti si regulamentul. Quote
GeO123 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Contra de la mine (dacă se pune) dar dacă citești regulamentul pe viitor ai pro Quote Respecta si vei fii respectat
daylight Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) "joc corect și știu cum merge treaba pe servere. " Din cate te stiu eu nu ai experienta necesara , in primul rand ca player dar ca admin . Activitatea este slaba . Nu ai cuvantul cheie. + ca in ultima vreme sunt admini de la primul mix pana la 5 dimineata . Acum tu poate o sa te intrebi ce treaba are jucatul cu adminatul , am o pretentie ca daca esti admin , sa stii sa vizionezi un demo 2 3 , nu doar sa il pui in scaner si cand iti arata in scaner false detected aim type 5.1 sa-i dai ban , sa citesti un wargods s.a.m.d Parerea mea , evolueaza in primul rand ca player . No offense Edited 2 hours ago by daylight Quote
Recommended Posts